30 / 04 / 2024

3 bin konut takas

3 bin konut takas

Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları takasdepo.com portalımızda arza sunuyor...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 3 bin 165 yeni konut müjdesi! 7 şehirde 7 yeni kampanya geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 165 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 3 bin 500 yeni konut müjdesi! 6 şehirde 9 yeni kampanya!

TOKİ'den hiç evi olmayan dar gelirliye 9 projede toplam 3 bin 500 yeni konut müjdesi geldi. İşte TOKİ tarafından paylaşılan o ihaleler...

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

O ilde yaşayanlara müjde! 3 bin konut ve 10 bin iş yeri yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da 3 bin konut ve 10 bin iş yerinin inşa edileceğini söyledi.  Başkan Gürkan, depremin ardından kentte modern bir yapı oluşturmak için incelemelerin yapılacağını açıkladı.

Tokat Belediyesi düğmeye bastı! 11 Mahallede 3 bin 199 konut dönüşecek!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Bu kapsamda Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte 3 bin 199 adet konutun kentsel dönüşümle yeniden inşa edileceğini söyledi. İşte konut projelerine ilişkin tüm detaylar...

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

TOKİ'den Denizli'ye tam 3 bin 150 konut müjdesi! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den Denizli'ye tam 3 bin 150 konut müjdesi geldi. Aman kaçırmayın... İşte konu ile ilgili detaylar...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

TOKİ'den İstanbul'a 6 projede tam 3 bin 456 yeni konut geliyor! Bu tarihleri Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projeleri kapsamında 6 yeni projede tam 3 bin 456 konut inşa edecek. Sakın kaçırmayın...

Kentsel dönüşümle 3 milyon 200 bin konut yenilendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 3 milyon 200 bin konut yenilendi, 81 şehirde 922 ilçede 250 bin konutun dönüşümü devam ediyor. 

İzmir'de rezerv alanda inşa edilen 3 bin 657 konut 2022 sonuna kadar teslim edilecek!

İzmir'de meydana gelen 6.6'lık depremden sonra 5061 konut inşaatının ihalesi yapılırken, 2022 yılının sonuna kadar da rezerv alandaki toplam 3 bin 657 konutun tamamı sahiplerine teslim edilecek.

Kimse evsiz kalmasın diye TOKİ 3 yılda 213 bin konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), son 3 yıl içinde toplamda 213 bin konut yaptı. Şuanda ise toplamda 775 şantiyede toplam 144 bin konut ile diğer donatıların inşaatına devam ediyor.

3 bin konut takas Haberi

3 bin konut takas

Konut satışlarında yaşanan durgunluk takasla ev satışlarına ilgiyi artırdı. Takas sistemine sunulan gayrimenkul sayısının yüzde 40 oranında arttığına dikkat çeken Sistem Barter Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Besle, "Firmalar veya şahıslar ellerindeki atıl durumdaki konutları takasdepo.com portalımızda arza sunuyor. 


Karşılığında ise inşaat malzemesi, araç. arsa ve tüketim malzemesi gibi farklı ürünleri talep edebiliyor. Bu şekilde işlem gören halihazırda 3 bine yakın daire, 15 konut projesi ve 500 inşaat firması var. Nakite sakışan firmalar takasla alışverişi tercih ediyor. Takas borsasına isteyen konut isteyen de mal ve hizmet sunarak anında takas edebiliyor" diye konuştu. Konut sektöründe yaşanan durgunluk alternatif satış kanalların olan ilgiyi her geçen gün artırıyor. 2008 yılından bu yana faaliyette olan Türkiye'nin en kapsamlı takas borsası takasdepo.com portalında konut arazlarında yüzde...