04 / 05 / 2024

3. Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Programı

3. Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Programı

3. Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı 14 Mart - 9 Mayıs 2015 tarihlerinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'nde düzenlenecek. Programa katılım için son 5 kontenjan kaldı.

3. Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Programı 14 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Sertifika Programı'nın 3.sü 14 Mart - 9 Mayıs 2015 tarihlerinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü'nde düzenleniyor.

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kırkgöz Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon 837 bin 550 TL sermaye bedeli ile Sami Erbeş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Pınarhisar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de 3 milyon 675 bin 400 TL sermaye bedeli ile Sami Erbaş, Mordohay Ovadya ve Silven Salamon Ovadya ortaklığında kuruldu.

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mre Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon 99 bin 879 TL sermaye bedeli ile Coşkun Tünay ve Cengiz Burak Türkeri ortaklığında kuruldu.

Meralzade Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Meralzade Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Meral tarafından kuruldu.

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik ve Mahmutsefa Çelik ortaklığında kuruldu.

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Gayrimenkul yatırım fonları ile sektöre yeni bir soluk geldi!

Gayrimenkul sektörüne gayrimenkul yatırım fonları ile yeni bir soluk geldi. Toplam büyüklüğü 3,1 milyar liraya ulaşan fonlar önümüzdeki dönemde yatırımcılar için önemli bir alternatif olacak.

3 Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat İrevül, Kerem İbel ve Ceyhun Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Alba Proje Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Proje Gayrimenkul Yatırım Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet İsmail Yalçın tarafından 3 milyon 550 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Prym Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prym Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mesut Tuna tarafından 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

3. Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Programı Haberi

3. Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Programı

Türkiye’nin son on yılda en hızlı büyüme gösteren sektörlerinden gayrimenkul sektörüne yönelik hazırlanan program yatırım ve geliştirmeden pazarlamaya, değerlemeden mimari tasarıma, hukuktan finansmana kadar sektörde bir yöneticinin ihtiyaç duyduğu tüm eğitimleri en güncel haliyle katılımcılarına sunmayı hedeflemektedir. Eğitimin içinde bulunan tüm modüller etkileşimli bir tartışma ortamında vaka analizleriyle birlikte ele alınacak olup program sonunda uygulamalı proje ziyaretleri gerçekleştirilecektir.


Kimler Katılabilir


Gayrimenkul sektöründe çalışanlar ve bu alanda kariyer yapmak isteyenler

Finans kuruluşları, bankalar, gayrimenkul yatırım ortaklığı ve değerleme şirketleri, inşaat ve muhtelif sektörlerde gayrimenkul geliştirme alanında çalışanlar

Proje finansmanı birimlerinde çalışanlar, AVM yöneticileri ve pazarlama uzmanları

Gayrimenkul aracılık hizmetleri yapanlar, ofis sahipleri ve çalışanları

Gayrimenkul sektörüne yatırım yapmak isteyenler, yatırım danışmanları

Gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri takip etmek isteyenler

Üniversite lisans ve yüksek lisans öğrencileri

Eğitimin İçeriği


Modül 1: Gayrimenkul Yatırım &...