18 / 05 / 2024

3. havaalanı ihale

3. havaalanı ihale

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak yeni havalimanının ihale tarihini açıkladı.

Kanal İstanbul projesinde son dakika gelişmesi! 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı!

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili imar planı için yargı tarafından alınan kararın ardından bugün son dakika gelişmesi yaşandı. Kanal İstanbul proje alanında iktidara yakınlığı ile bilinen şirket ile 3.3 milyar dolarlık ihale yapıldı. 

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Hazineden 3 yeni ihale ve kira sertifikası ihracı!

Hazine haftaya 3 yeni ihale ve kira sertifikası ihracı düzenlenecek. Tahvil ihalesi yapılacak salı günü, kira sertifikası ihracı da gerçekleşecek.

Hazine 3 ihale ve kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından haftaya 3 ihale ve kira sertifikası ihracı yapılacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nde ihale aşamasına geçiliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,"Dünyada ilk olmak üzere tek geçişte, tek tünel halinde, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin planlamalarını tamamladık, yakında ihale aşamasına geleceğiz." dedi.

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

Gebze Belediyesi'nden 5.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gebze Belediyesi, 3 mahalledeki 3 arsayı ihale ile satıyor. Arsaların satış ihalesi 9 Ocak'ta gerçekleşecek..

Gaziantep Şehitkâmil'de 10.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediyesi, Mücahitler Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak'ta yapılacak..

Gaziantep Şehitkamil'de 37.3 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şehitkamil İlçesi'nde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Edirne Belediyesi'nden 13.6 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Edirne Belediyesi, Merkez İlçesi'nde bağlı Fırınlarsırtı ve Kimyalar Mahallelerindeki 3 arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Aralık'ta yapılacak...

3. havaalanı ihale Haberi

3. havaalanı ihale


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ''İstanbul'a yapılacak yeni havalimanının işletme süresi 25 yıl olacak, girişimciler, DHMİ'ye ödeyecekleri kirada yarışacak. İhale ilanına yarın çıkılacak ve ihale 3 Mayıs 2013 tarihinde yapılacak.''


120 bin kişiye istihdam


Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak 3. Havalimanı'nın ilk etabının yer tesliminin ardından 42 ay içinde tamamlanmasını hedeflediklerini bildirdi. Yıldırım, havalimanının tam kapasiteyle hizmete girmesiyle toplam 120 bin kişiye istihdam sağlanacağını açıkladı.


İstanbul'un potansiyeli Paris kadar


Bakan Yıldırım, İstanbul'un potansiyelinin en az; yılda 50 milyon turistten 60 milyar Avro gelir elde eden Paris kadar olduğunu söyledi.


Dünyanın en büyük havalimanı olacak


Yıldırım, yeni istanbul havalimanı dünyanın en büyük havalimanı olacak ve yap-işlet-devret yöntemiyle gerçekleşecek. Yeni havalimanının yapılacağı yer, fiziki konumu itibariyle Avrupa ile Asya'nın en kolay lokasyon...