30 / 04 / 2024

3. havalimanı akpınar

3. havalimanı akpınar

Yeniköy ile Akpınar köyleri arasına yapılan 3'üncü havalimanı, tamamlandığında bölgenin yanı sıra İstanbul'un değerini de uçuracak. 100 bin kişiye iş sağlayacak havalimanı için çalışmalar tam gaz sürüyor.

3. Havalimanı bölge halkını tedirgin ediyor!

Yapılacak olan 3. Havalimanı ile tedirgin olan bölge halkı, ihale yapılmadan arazilerini satmayı düşünmüyor...

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Akpınar Mahallesi 8274 Ada 2, 3, 4, 5 ve 6 nolu Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Kırşehir Akpınar 3. Etap kura çekilişi 14 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Akpınar 3. Etap projesinin kura çekilişi 14 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Veli Ağbaba'dan 3. havalimanı için komisyon çağrısı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, "3. havalimanı inşaatı ile ilgili AKP hükümetine açık çağrı yaptı. Ağbaba, "Bir komisyon kurulsun, bu komisyon oradaki kazaları araştırsın. Eğer hükümet bir komisyon kurmazsa CHP bu konuda bir komisyon kuracak." dedi.

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat!

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat listesi 150 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerine yer veriliyor...

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde 2+1 ve 3+1'ler satıldı!

Mono Mimarlık, Bağdat Caddesi'nde 110 milyon liralık yatırımla yükseliyor. 52 daireden oluşan Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

Mono Mimarlık Akpınar Sitesi’nde fiyatlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor!

Mono Mimarlık İnşaat’ın Küçükyalı’da inşa ettiği Akpınar Sitesi’nde 240 metrekarelik 3+2, 4+2 ve 5+2 dubleks daire tipleri bir milyon iki yüz bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi bugün!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale edilecek..

TOKİ'den Kırşehir Akpınar'a 141 konut!

Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta toplam 141 konut, 1 Ticaret Merkezi inşaatları yapılacak Ayrıca Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşinin de dahil olduğu ihale yarın gerçekleşecek..

Kırşehir Akpınar TOKİ 141 konut ihalesi 22 Haziran'da!

Kırşehir Akpınar 3. Etap 141 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Haziran'da yapılacak..

Hava Kent Yapı'dan Akpınar'a havacılara özel 300 konutluk proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, 3. havalimanı bölgesi Akpınar'da havacılara özel 300 konutluk projeye başlıyor. Proje Emlak Konut ya da KİPTAŞ ile kat karşılığı yapılacak...

Bursa Akpınar'daki kentsel dönüşüme 3 talip!

Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Altın, Akpınar ile 1050 Konutlar Mahallerindeki kentsel dönüşüm projesine biri İstanbul, ikisi de Bursa'dan olmak üzere üç talibin olduğunu söyledi.

3. havalimanı akpınar Haberi

3. havalimanı akpınar

İstanbul'daki 3'üncü havalimanının çalışmaları görüntülendi. Türkiye'yi dünya hava trafiğinin en önemli merkezi konumuna getirmesi beklenen havalimanında zemin çalışmaları sürüyor. İstanbul'da Karadeniz'in Avrupa yakasındaki Yeniköy ile Akpınar köyleri arasındaki alana inşa edilen proje, tamamlandığında bölgenin yanı sıra İstanbul'un da değerini uçuracak. 


29 EKİM 2017'DE AÇILACAK 


Projeyi inşa eden Cengiz, Mapa, Limak, Kolin ve Kalyon konsorsiyumu tarafından kurulan IGA (İstanbul Grand Airport) şirketi yetkilileri, yaklaşık 76.5 kilometrekarelik arazide zemin çalışmalarının titizlikle ilerlediğini belirtti. Zemine yönelik çalışmalar, jeotekniğin en yüksek mühendislik ve teknik standartları gözetilerek Otorite Havacılık Kuruluşları ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü koordinasyon ve yönetiminde ilerliyor. Proje için ilgili teknik konularda devlet üniversitelerinden de destek alınırken, 60'tan fazla mühendis ve teknik ekipten oluşan Türkiye'deki en kapsamlı zemin etüdü laboratuvarı da proje...