29 / 04 / 2024

3. havalimanı hafriyat çalışmaları

3. havalimanı hafriyat çalışmaları

Dünyanın en büyük havacılık merkezi olması hedeflenen İstanbul Yeni Havalimanı Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Beş aylık siyasi belirsizliğin ardından geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor

3. Havalimanı'nda hafriyat çalışmaları devam ediyor!

Yapımı devam eden ve ilk etabı 29 Ekim 2017’de açılacak olan 3. havalimanında yüzlerce kamyon, iş makinesi son sürat çalışıyor.

3.Havalimanı'nın hafriyat maliyeti yabancıların ilgisini azalttı!

Son teklif verme tarihi 3 Mayıs olan 3’üncü havalimanının 2.5 milyar Euro’yu bulması beklenen hafriyat maliyeti yabancıların ilgisini azalttı

3. havalimanında çalışacak şoförler aranıyor!

3. Havalimanı'nın hafriyat işlerini yapan Orkun Group'un 600 kişilik şoför ilanına sadece 300 kişi cevap verdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, "Piyasanın 2 katı maaşla şoför arıyoruz. Gelen olmuyor. Türkiye'de işsizlik yok" dedi.

3. Havalimanı inşaatında çalışacak 600 şoför alınacak!

3. Havalimanı'nın hafriyat işlerini yapan Orkun Group'un 600 kişilik şoför ilanına sadece 300 kişi cevap verdi. İlhan Karadeniz, "Piyasanın 2 katı maaşla şoför arıyoruz. Gelen olmuyor. Türkiye'de işsizlik yok" dedi.

3. Havalimanı'na 600 yeni şoför alınacak!

Geçtiğimiz günlerde, bankalarla 4.5 milyar Euro’luk kredi anlaşmaları imzalanan 3. Havalimanı inşaatı için çalışmalar hızlandı. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu.

3. havalimanı inşaat çalışmaları hızlandı!

GEÇTİĞİMİZ günlerde, bankalarla 4.5 milyar Euro’luk kredi anlaşmaları imzalanan 3. Havalimanı inşaatı için çalışmalar hızlandı. Taşeron olarak hafriyat işi yapan şirketlerden Orkun Group verdiği ilanla 600 yeni şoför alınacağını duyurdu.

3. Havalimanı'nda 17 taşeron firmayla anlaşıldı!

3. Havalimanı'nda yıl sonuna kadar 250 milyon metreküp toprak taşınacak. CEO Yusuf Akçayoğlu, hafriyat işleri için 17 taşeron firmayla çalıştıklarını söyledi.

3. Havalimanı'nda hafriyat çalışmaları devam ediyor!

Yapımı devam eden ve ilk etabı 29 Ekim 2017’de açılacak olan 3. havalimanında yüzlerce kamyon, iş makinesi son sürat çalışıyor.

Lütfi Elvan'dan 3. havalimanı açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. havalimanı ile ilgili 'bataklık' eleştirilerine Ordu - Giresun Havalimanı örneğiyle yanıt verdi. Elvan, ''Bıraksınlar bu kafayı. Biz denizin üzerine havalimanı yapıyoruz dedi.

3. Havalimanı projesinde yer alan tarihe geçer!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi

3.havalimanı projesi tarihe geçecek!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi..

3.havalimanı metro ihalesi 16 Ocak'ta!

3. Havalimanı'na yapılacak 70 kilometrelik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve mevcut metro hattına entegre olacak..

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. havalimanı hafriyat çalışmaları Haberi

3. havalimanı hafriyat çalışmaları

Yolcu kapasitesi itibarıyla dünyanın en büyük havacılık merkezi olacak İstanbul Yeni Havalimanı Projesi'nde çalışmalar yoğun tempoyla devam ediyor.


Beş aylık siyasi belirsizliğin ardından geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, hiçbir akamete uğramadan sürüyor. Dünya havacılık sektörü paydaşlarıyla yolcuların merakla beklediği havalimanı için çalışmalar tempo kazandı. 




AA, yılda 150 milyon yolcuya hizmet etmesi planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki çalışmaları görüntüledi.


Toplam 4 fazı bulunan projenin ilk faz çalışmaları kapsamında zemin düzeltme, hafriyat ve üstyapı inşaat çalışmaları sürüyor. Projede kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonunun yoğun çalışmaları görülürken, şantiye sahasında günlük 1 milyon 200 bin metre küp toprak hareketi gerçekleştiriliyor.


Havalimanının ilk etabında üç adet bağımsız paralel pist, taksi yolları, apron, terminal binası, hava trafik, haberleşme ve meteoroloji sistemleri ile diğer hizmet...