05 / 05 / 2024

3. Havalimanı katı atık tesisi

3. Havalimanı katı atık tesisi

İBB Başkanı Kadir Topbaş, belediye meclisine 2016 yılı mali bütçesini sundu. Bütçede en çok payın 8 milyar 42 milyonla ulaşıma ayrıldığını belirten Topbaş, İstanbullulara hayata geçecek dev projelerin müjdesi verdi.

3. havalimanı eylemine katılan işçi: Kimse bizi kışkırtmadı!

Kötü çalışma koşullarının protesto edildiği 3. havalimanı inşaatında eyleme katılan bir işçi yaptığı açıklamada "Kimse bizi kışkırtmadı, herkes öyle doldu ki, dinamit gibi bekleyenler var" diye konuştu.

3. havalimanı inşaatında eyleme katılan 24 işçi tutuklandı!

3. havalimanındaki kötü çalışma koşullarını gerekçe göstererek eylem yapan işçilerden 24'ü tutuklandı.

3. Havalimanı inşaatının yüzde 70'i tamamlandı!

10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. Havalimanı inşaatında yüzde 70'e yakın ilerleme sağlandığını söyledi.

3. Havalimanı'nın ilk fazı seneye açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katıldığı forumda " Gelecek yıl ilk fazı açıldığında 90 milyon yolcuya hizmet edecek 3. Havalimanı, 100 bin kişiye iş imkanı sunacak1 dedi. .

3. havalimanı kule tasarımını AECOM ve Pininfarina yapacak!

3. havalimanının Hava Trafik Kontrol Kulesi için dünyanın alanında önemli isimlerinin katıldığı konsept tasarım yarışması sonuçlandı. Akçayoğlu, Hava Trafik Kontrol Kulesi'nin İstanbul Yeni Havalimanı'na simgesel anlamda çok şey katacağını belirtti.

3. havalimanında çalışacak şoförler aranıyor!

3. Havalimanı'nın hafriyat işlerini yapan Orkun Group'un 600 kişilik şoför ilanına sadece 300 kişi cevap verdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, "Piyasanın 2 katı maaşla şoför arıyoruz. Gelen olmuyor. Türkiye'de işsizlik yok" dedi.

3. Havalimanı inşaatında çalışacak 600 şoför alınacak!

3. Havalimanı'nın hafriyat işlerini yapan Orkun Group'un 600 kişilik şoför ilanına sadece 300 kişi cevap verdi. İlhan Karadeniz, "Piyasanın 2 katı maaşla şoför arıyoruz. Gelen olmuyor. Türkiye'de işsizlik yok" dedi.

3. Havalimanı'nın 4.5 milyar euro'luk kredisi imzalandı!

3. Havalimanı'nın ilk etabı için gerekli 4.5 milyar euro'luk finansman paketi 3'ü kamu 3'ü de bankayla imzalandı. Törene Cumhurbaşkanı ve Başbakan'da katıldı.

Güntay Şimşek: 3. Havalimanı'nı 2 yıl nasıl bekleyeceğiz?

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla, kamu ve özel bankalarımızdan sağlanan finansman ile 3. havalimanı için kredi meselesi de çözüldü.

3. Havalimanı'nın kredi sözleşmesi imzalandı!

İstanbul 3. Havalimanı Proje Finansmanı İmza Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. Havalimanının ilk etabı için toplam altı bankadan 4.6 milyar euro kredi sağlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3. Havalimanı projesini bitireceğiz!

TOBB’un dün başlayan genel kuruluna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. Havalimanı projesinin engellenmeye çalışıldığını söyledi. Erdoğan “Ellerinden geleni yapıyorlar. Biz orasını söke söke bitireceğiz” dedi.

3. havalimanı inşaatında 30 bin işçi çalışacak!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, gazetecilerle birlikte 3. havalimanının bataklık alan olduğu iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları cevapladı. Bakan Elvan yaptığı açıklamada '"Şuana kadar 750'nin üzerinde sondaj yapılmıştır." dedi..

3. havalimanı yapılmazsa şu an uçan sektör yok olur!

İstanbul’un 3. havalimanı inşaatına CEO olarak transfer olan Yusuf Akçayoğlu "Böyle bir mega havalimanı havacılık endüstrisinin olmazsa olmazı. Yoksa THY'nin büyümesini engellemiş olursunuz. Bu onu takip eden özel havayollarının da yok olması demek" dedi.

3. Havalimanı katı atık tesisi Haberi

3. Havalimanı katı atık tesisi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, belediye meclisine 2016 yılı mali bütçesini sundu. Bütçede en çok payın 8 milyar 42 milyonla ulaşıma ayrıldığını belirten Topbaş, İstanbullulara hayata geçecek dev projelerin müjdesi verdi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2016 yılı yatırım ve hizmet programı Bütçesi İBB Meclisi’ne sundu. 16 milyar 100 bin lira olarak belirlenen bütçe için toplam 216 oy kullanıldı 62 ret 154 oyla 2016 yılı mali bütçesi kabul edildi. Saraçhane’de bulunan belediye binasında gerçekleşen bütçe toplantısına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul ilçe belediye başkanları, partilerin meclis üyeleri katıldı. Hazırlanan bütçede 8 milyar 42 milyon lira ile en çok pay ulaşıma ayrılırken, 5 milyar 818 milyon lira ile çevreye ayrılan yatırım ikinci sırada yer aldı. 2016...