10 / 05 / 2024

3. havalimani yolcu kapasitesi ne kadar

3. havalimani yolcu kapasitesi ne kadar

Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük havalimanı olacak projenin temeli bugün Başbakan Erdoğan tarafından atılıyor. Bu yatırımla bölgenin merkezi olacak İstanbul büyüme hızında dünyaya fark atacak...

Dört kişilik Volta VT5 elektrikli mopede tek kuruş zam gelmedi! İşte Volta VT5 3 Kasım 2022 fiyat listesi!

Dört kişilik yolcu kapasiteli Volta VT5 elektrikli üç tekerlekli moped fiyatlarına bu ay tek kuruş zam gelmedi. Peki Dört kişilik Volta VT5 elektrikli moped fiyatları ne kadar? İşte Volta VT5 Volta VT5 3 Kasım 2022 fiyat listesi....

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde test sürüşleri tamamlandı!

Antalya'da hayata geçirilen 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde tüm testler başarıyla tamamlandı.  Varsak-Müze arasındaki yeni hat önümüzdeki hafta yolcu taşımaya başlayacak. 

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin yeni havalimanı inşaatını inceledi!

Kazakistan Başbakanı Askar Mamin, Türkistan kentine yaptığı iş ziyareti kapsamında yılda 3 milyon yolcu kapasiteli yeni havalimanı inşaatını inceledi...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nda test sürüşleri başladı!

3. Aşama Raylı Sistem Projesi’nde Varsak-Otogar etabında deneme sürüşlerinin başladığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Mart ayında yolcu taşımayı hedeflediklerini belirtti.

İstanbul Yeni Havalimanı'nda 3 bin kişilik yolcu testi yapıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın açılışı için geri sayım başladı. 3 bin kişinin katıldığı ORAT denemelerinin sonuncusu yapıldı. Testte 3 Türk Hava Yolları uçağı kullanıldı.

3. havalimanı metro güzergahı nasıl olacak?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapsitesine sahip olacak olan 3. havalimanı 29 Ekim'de resmen açılacak. 3. havalimanına geri sayım başlamışken en çok merak edilen soru ''havalimanına ulaşım nasıl sağlanacak?'' oluyor.

3. havalimanının ilk etapta 90 milyon yolcu kapasitesi olacak!

İftar programında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. havalimanı ile ilgili, "İlk etapta 90 milyon yolcu kapasiteli olacak yılda. 2023, 150 milyon, buraya çıkacağız." dedi...

3. havalimanı "Vay be" dedirtecek!

3. havalimanı için dünyaya ‘Vay be! Türkler yaptı’ dedirtmeyi başaracaklarını dile getiren İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, “2023’te yolcu sayısı açısından 100’ler kulübüne gireriz. Yani, yıllık 100 milyon yolcuyu yakalarız” dedi. 

3. Havalimanı kulesi havadan görüntülendi!

İnşaat çalışmaları tamamlandığında 200 milyonu aşan yıllık yolcu kapasitesine sahip olması planlanan 3. Havalimanı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. 

3. havalimanı kaç etapta tamamlanacak?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapasitesine ve dünyanın en büyük havalimanına olma özelliğine sahip olacak 3. havalimanı projesi hızla ilerleiyor. Peki 3. havalimanı kaç etapta tamamlanacak?

3. Havalimanı’nın açılışı için geri sayım başladı!

3. Havalimanı’nın 29 Ekim 2018’de planlanan açılışı için 200 farklı senaryo üzerinde çalıştıklarını söyleyen İGA Havalimanı İcra Kurulu Başkanı Keskin, “İlk deneme için kast ajansı bize 3 bin yolcu getirecek” dedi.

3. Havalimanı uzaydan görüntülendi!

Yılda 90 milyon yolcuya hizmet sunacak 3. Havalimanı'nın yolcu terminal binası 1.3 milyon metrekare ile dünyanın tek çatı altındaki en büyük terminal binası olacak. İşte yeni havalimanı inşaatının uzaydan çekilmiş son görüntüleri...

3. havalimanı inşaatı tam gaz devam!

İstanbul 3. havalimanında 90 milyon yolcu kapasiteli terminal binasında duty-free 100 bin kişilik alışveriş merkezi 18 bin araç kapasiteli otopark inşaatı yükselmeye başladı.

3. havalimani yolcu kapasitesi ne kadar Haberi

3. havalimani yolcu kapasitesi ne kadar

Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük havalimanı olacak projenin temeli bugün Başbakan Erdoğan tarafından atılıyor. Bu yatırımla bölgenin merkezi olacak İstanbul büyüme hızında dünyaya fark atacak.


Yıllık 150 milyon yolcu kapasitesi ve birbirinden bağımsız altı pisti ile dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı için geri sayım başlıyor. Temeli bugün Başbakan Erdoğan tarafından atılacak havalimanının Avrupa'nın ulaşım merkezi haline geleceği yerli-yabancı tüm uzmanlarca öngörülüyor. 22 milyar 152 milyon euroluk kira bedeli ve 10 milyar 247 milyon euro yatırım maliyetiyle Cumhuriyet tarihindeki en yüksek yatırım olacak havalimanı başta Almanya Frankfurt olmak üzere birçok Avrupa şehrini endişelendiriyor. 


DÜNYANIN 30'DA BİRİ 

Merkezi Frankfurt'ta bulunan ve dünyada 12 havalimanının işletmesini yapan Fraport'un Operasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Peter Schmitz, "Frankfurt Avrupa'nın en önemli aktarma noktalarından...