04 / 05 / 2024

3. İnşaat Konut Konferansı yapıldı mı

3. İnşaat Konut Konferansı yapıldı mı

Eventuum tarafından düzenlenen 3. İnşaat Konut Konferansı Marriott Hotel Asia'da bugün gerçekleşti. Sektörle ilgili önemli fikirlerin paylaşıldığı toplantıya inşaat sektöründen isimler katıldı. İşte paylaşılan fikirler...

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Afşin'de afetzedeler için yapılan 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde afetzedeler için inşa edilen 3 bin 600 konut Kasım ayında teslim edilecek.

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

TOKİ'den Denizli'ye tam 3 bin 150 konut müjdesi! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den Denizli'ye tam 3 bin 150 konut müjdesi geldi. Aman kaçırmayın... İşte konu ile ilgili detaylar...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 3 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Teminat sağlamayan ön ödemeli konut satışlarına ceza geliyor!

Otuz adet ve üzeri konut ve inşaat projelerinde, bina tamamlama sigortası ya da teminat sağlamayan ön ödemeli konut satış sözleşmesiyle konut veya devre tatil satışı gerçekleştiren satıcılara da 1 milyon 557 bin 139 TL idari para cezası uygulanacak.

Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı!

Türkiye Bankalar Birliği, son 3 yılda bankaların 193.5 milyar TL'lik krediyi yeniden yapılandırdığını finansal yeniden yapılandırma anlaşması verilerinin dipnotunda duyurdu. Kasım 2020'de 3 inşaat şirketinin 350 milyon TL'lik kredisi yapılandırıldı.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

3. İnşaat Konut Konferansı yapıldı mı Haberi

3. İnşaat Konut Konferansı yapıldı mı

3. İnşaat Konut Konferansı bugün gerçekleşti. Eventuum tarafından düzenlenen toplantı Marriott Hotel Asia'da yapıldı. Sektörün ileri gelenlerinin bir araya geldiği toplantıya Ağaoğlu Şirketler Grubu Ceo'su Hasan Rahvalı, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanlı İnanç Kabadayı, Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür,  Ege Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Nihat Kandaloğlu, Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, NEf Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Vesram Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eren katıldı. 



Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım



Konferans konuşmasına ilk olarak İNDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım başladı.  Konferansın diğer buluşmalar gibi yararlı geçeceğine inandığını söyleyen Nazmi...