27 / 04 / 2024

3. köprü inşaatında son durum

3. köprü inşaatında son durum

3’üncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nin, Avrupa yakasında üst yapı işlemlerinin yarısından fazlası tamamlandı. Seyfettin Hepdinçler çalışmalarla ilgili bilgi vererek, "Sahada, 50 araç ve yaklaşık 100 personelimiz var. " dedi.

3. köprüde ana kablonun çekim işlemi tamam!

İSTANBUL Boğazı’nda Garipçe ile Poyrazköy arasında yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde ana kablonun çekim işlemi tamamlandı. 3. Köprü Ana Kablo Şefi bilgi verdi.

3. Köprü'de 64 viyadüğün 29'u tamamlandı!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde 12 viyadük daha tamamlandı. Böylece viyadük inşaatının 5 kilometresi daha ulaşıma hazır hale geldi.

3. Köprü inşaatında kedi yolu tamamlandı!

Yapımı devam eden 3. Köprü projesinde ana halat çekimi için kılavuz görevi görecek olan "kedi yolu" montajı tamamlandı. Projede en önemli aşamalardan biri olan "ana halat"ın çekilmesi için hazırlık aşamasının sonuna geliniyor.

İdris Güllüce: 3. köprü inşaatı konut inşaatı kadar basit değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 3.köprüyle ilgili, "Bir sürü detaylar söyleniyor. Bu bir konut inşaatı gibi basit bir şey değil. İşte görüyorsunuz, yol inşaatı devam ediyor" dedi.

3. köprü inşaatında son durum ne?

Dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim'de şaft kazıları ve temel çalışmaları tamamlandı. İnşaatın 29 Ekim'e yetiştirilmesine çalışılıyor..

3. köprü yoluna 6 ekolojik köprü kurulacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, İstanbul'da inşaatı süren 3. köprüden etkilenebilecek yaban hayvanları için çalışma başlattı. Köprünün bağlantı yolları yapılırken yaban hayvanlarının geçişini sağlamak için ekolojik köprüler inşa edilecek.

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona doğru!

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında sona yaklaşıldı. Proje kapsamında son çelik halat montajı yapıldı...

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Kocaeli'de köprü inşaatı sırasında NATO boru hattı delindi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde köprü inşaatı çalışmalarında NATO'ya ait olan akaryakıt boru hattı delindi...

Ordu Melet Nehri'ndeki köprü inşaatı ne zaman bitirilecek?

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bulunan Melet Nehri üzerindeki köprü inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çin'de köprü inşaatında kaza: Çok sayıda ölü var!

Çin’in kuzeydoğusunda inşaat halinde olan bir köprüde iş makinesinin devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Orta Asya'nın en büyük cami inşaatında sona gelindi!

Orta Asya'nın en büyük camisi olması öngörülen Duşanbe'deki cami inşaatında sona yaklaşılıyor. İnşaatına 2011'de başlanan ve bu yıl tamamlanması beklenen cami, avlusu ile 120 bin kişiyi ağırlayabilecek...

Kahramanmaraş'taki köprü inşaatı durduruldu!

3 ay önce inşasına başlanan Kahramanmaraş'taki köprünün inşaatı durduruldu. Trafik sıkıntısı çeken vatandaşlar, "Durumuna bakılırsa 2 aylık işi var, yani 1 ay denilen iş bugün başlasalar 5 ayı bulacak" dedi.

Gaziantep'te dikkat çeken külliye inşaatı!

Gaziantep Şehitkamil'de Haznevi tarikatı için külliye inşa ediyor.  Külliyenin inşaatında yaklaşık 100 tarikat üyesi ücretsiz olarak çalışıyor.  

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında yüzde 20 ilerleme!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, inşaatında yüzde 20 ilerleme sağlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapımında biyoçeşitliliğe özel önem verdiklerini belirtti.

Manavgat Değirmenli’ye yeni köprü inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Manavgat’ta 3 mahalleyi birbirine bağlayan Değirmenli mahallesindeki köprü inşaatı hızla devam ediyor.

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

3. köprü inşaatında son durum Haberi

3. köprü inşaatında son durum

3’üncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde köprü ve diğer altyapı yapım işlemleriyle birlikte eş zamanlı olarak üst yapı işlemleri de sürdürülüyor. Projenin Avrupa yakası üst yapı işlemlerinin yüzde 51’i tamamlandı. 



Proje üst yapı çalışmaları yetkilisi Seyfettin Hepdinçler çalışmalarla ilgili bilgi vererek, "Sahada, 50 araç ve yaklaşık 100 personelimiz var. Fenertepe, Odayeri, Çiftalan ve Uskumruköy bölgelerinde ayrı ayrı ekiplerle çalışıyoruz. Üst yapı denilince akla asfalt döküm işlemi geliyor. Asfalt döküm işlemlerinde yüzde 38 gibi bir oranda ilerleme sağladık. Yol işlerinde asfalt işinin bitmesi işin sonuna yaklaşıldığı ve bitime doğru hızla yol alındığı anlamına gelir. Devamında oto korkuluk ve işaretlemeler gelir” dedi.



3’üncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Odayeri-Paşaköy arasında toplam yaklaşık 115 kilometre otoyol ve...