21 / 05 / 2024

3. richardın iskeleti

3. richardın iskeleti

400 yıldır kayıp olan İngiliz Kral 3. Richard'ın iskeleti, Leicester kentinde bir araba parkının altından çıktı...

TOKİ Kayaşehir 2017 başvuruları için son 3 gün!

İstanbulluların merakla beklediği TOKİ Kayaşehir 2017 projesinde geri sayım heyecanı başladı. TOKİ Kayaşehir 2017 başvuruları için son 3 gün kaldı.

İşte 3. Havalimanı'nın son hali!

3. Havalimanı'nın son hali dün binlerce metre yükseklikten görüntülendi. 3. Havalimanı'nın ilk etabının 29 Ekim 2018 tarihinde açılması planlanıyor..

3.sınıf inşaat maliyetleri 2018!

İnşaat sınıfları, lüks inşaat, 1. sınıf inşaat, 2. sınıf inşaat, 3. sınıf inşaat ve basit inşaat olarak tespit ediliyor. Peki 3.sınıf inşaat maliyetleri 2018 ne kadar? diyorsanız işte yanıtı...

3. Havalimanı’nın açılışı için geri sayım başladı!

3. Havalimanı’nın 29 Ekim 2018’de planlanan açılışı için 200 farklı senaryo üzerinde çalıştıklarını söyleyen İGA Havalimanı İcra Kurulu Başkanı Keskin, “İlk deneme için kast ajansı bize 3 bin yolcu getirecek” dedi.

Gayrimenkul gelir vergisi ödemelerinde son 3 gün!

31 Temmuz'da sona erecek değer artış kazancı vergisi ile kira gelir vergisinde hala ödeme yapmamış mükellefler için son 3 gün kaldı..

3. Havalimanı'nın yanına lojistik merkez kurulacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ihracatın değerlendirildiği toplantıda açıklamalarda bulundu. Zeybekçi, 3. Havalimanı'nın yanına e-ticaret ve lojistik merkezi kuracaklarını söyledi.

Hülya Avşar Sarıyer'deki evinin 3 katını kiraya verecek!

Ablasının Sarıyer'deki evinde oturan Helin Avşar, tek yaşamaktan sıkıldı. Ablası Hülya Avşar, evin 3 katının kiraya vermeye karar verdi.

EGO Ankara Mamak'taki 3 arsasını 214.8 milyon TL'ye satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Mamak İmrahor Mahallesi'ndeki 3 arsasını ihale usulü ile satıyor..

3. Havalimanı'nın ikinci pisti yıl sonunda bitecek!

İGA Havalimanı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, 3. Havalimanı'nın ikinci pistinin yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı.

3. Havalimanı'nın yüzde 52.5'i tamamlandı!

Temeli 2014 Haziran atında atılan 3. Havalimanı'nın yüzde 52.5'i tamamlandı. Havalimanı'nın ilk etabı 2018'in Şubat ayında hizmete açılacak.

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

Emlak ve çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 3 gün!

Belediyeye her sene ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk taksit ödemesinde son gün yaklaşıyor. Emlak ve çevre temizlik vergisi için son 3 gün kaldı...

3. havalimanının yüzde 52'si tamam!

İGA Havalimanları İnşaatı CEO'su Akçayoğlu: "3. havalimanının yüzde 52’sini tamamladığımız bugünlerde, 2 bin 800 beyaz, 23 bin 200’ü mavi yaka olmak üzere toplam 26 bin kişi canla başla havalimanımızı Türkiye ile buluşturmak için çalışıyor." dedi.

3. richardın iskeleti Haberi

3. richardın iskeleti
Leicester kentinde bir araba parkının altında bulunan iskeletin 400 yıldır kayıp olan İngiliz Kral 3. Richard'a ait olduğu belirlendi. Leicester Üniversitesi'nden uzmanlar, iskeletten alınan DNA örneklerinin kralın bugün yaşayan torunlarından alınan örneklerle uyum sağladığını...