26 / 07 / 2024

3 şehre yeni stat

3 şehre yeni stat

Başbakan Binali Yıldırım, dün Diyarbakır'da açıkladığı yatırım destek paketinde, bölge için üç yeni stadyum müjdesi verdi. Başbakan Yıldırım, "Batman'da 15 bin, Diyarbakır'da 33 bin, Malatya'da (inşaat başladı) 25 bin kapasiteli stadyum yapacağız" diye konuştu.

TOKİ'den 9 şehre tam 3 bin 395 yeni konut geliyor! Bu illerde kira öder gibi konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 9 şehirde toplamda 3 bin 395 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapacağı projelerin ihaleleri Haziran ve Temmuz ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

'Sakın 'Bizim burada fay yok' diye düşünmeyin' diyen Naci Görür'den o şehre yeni uyarı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Antalya'yı depremde etkileyebilecek 3 fay zonu olduğunu belirterek, önemli detaylara değindi.

TOKİ'den 3 şehre 562 yeni konut müjdesi! TOKİ duyurular 2024: Bu illerde yaşayanlar hemen bakın!

TOKİ tarafından 3 şehirde 562 yeni konut inşa edilecek. Peki TOKİ'nin 3 ildeki 562 yeni konutu hangi mahallelerde yükselecek? İhale tarihleri ne zaman? İşte TOKİ Nisan 2024 yeni projeler...

TOKİ'den hiç evi olmayana 3 bin yeni konut müjdesi! 6 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 3 bin 6 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen yeni projelerin ihaleleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

TOKİ'den 3 şehre 614 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 3 şehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan projelerde toplam 614 konut yer alacak.

Kalyon Gayrimenkul'den 3 bin yeni konut geliyor!

Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, Nevbahar Kemer Konakları’nın yüzde 55’inin satıldığını belirterek, “Yatırımı süren projeleri teslime hazırlarken, önümüzdeki üç yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu.

TOKİ'den 3 şehre 583 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 3 şehirdeki yeni projeler için düğmeye bastı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın inşa edeceği yeni projelerde toplam 583 konut yer alacak.

Gayrimenkul yatırımcıları dikkat! İkinci evi olanlara ek vergi sinyali!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, konut sektörüne ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bu kapsamda Bakan Şimşek konutta 2. ve 3. evlere yeni vergi gelebileceğinden bahsetti. 

Yonca Life'ta 5.5 milyon TL'ye 3+1! Yeni proje!

Pendik'te hayata geçirilen Yonca Life projesinde yer alan konutların fiyatları 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Yonca Life projesi 3 blok olarak yükseliyor. 

Rusya’da yeni konut fiyatlarında rekor artış! üç seneda yüzde 90 arttı!

Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, Rusya’da son 3 senede yeni konutların fiyatlarının yüzde 90 oranında arttığını söyledi. Üç sene önce dolar 77 ruble iken bugün 89 ruble bandında. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Halka arzda 9 ayda kırılması güç rekor! Tam 3 milyon yeni yatırımcı geldi!

Borsa İstanbul'da 2023’ün ilk 9 ayında 39 şirket halka arz oldu. Aynı zamanda, arzların büyüklüğü 51,5 milyar lirayı buldu.

3 şehre yeni stat Haberi

3 şehre yeni stat

Başbakan Binali Yıldırım, dün Diyarbakır'da açıkladığı yatırım destek paketinde, bölge için üç yeni stadyum müjdesi verdi. Başbakan Yıldırım, "Batman'da 15 bin, Diyarbakır'da 33 bin, Malatya'da (inşaat başladı) 25 bin kapasiteli stadyum yapacağız" diye konuştu. Başbakan ayrıca bölgeye 15 yeni gençlik merkezinin açılacağını ve gençlerin spor alanları ile daha fazla buluşturulacağını...