27 / 04 / 2024

Kalyon Gayrimenkul'den 3 bin yeni konut geliyor!

Kalyon Gayrimenkul'den 3 bin yeni konut geliyor!

Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, Nevbahar Kemer Konakları’nın yüzde 55’inin satıldığını belirterek, “Yatırımı süren projeleri teslime hazırlarken, önümüzdeki üç yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu.



Kalyon Gayrimenkul Yatırım (Kalyon GY), İstanbul Kemerburgaz’da yükselen Nevbahar Kemer Konakları’na 2,5 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirdi. Daire ve müstakil villa seçeneklerinin yer aldığı 137 konutun bulunduğu ve 16 bloktan meydana gelen projenin yüzde 55’i satıldı.

Dünya'da yer alan habere göre söz konusu projenin metrekaresi ise 110 bin liradan başlıyor. Kaba inşaatında sona gelinen ve bu sene teslim edilmesi hedeflenen projeyle ilgili gayrimenkul editörleriyle bir araya gelen Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, “Bir taraftan yatırımı süren mevcut projeleri teslime hazırlarken, diğer taraftan da önümüzdeki üç sene içerisinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu.

Yaptığı açıklamada Kalyon GY olarak tüm projelerde yatırım yaptıkları bölgeye değer katma vizyonuyla hareket ettiklerine değinen Ayşegül Öztürk, şöyle konuştu: “Kent estetiğine yakışır, insan hayatını kolaylaştıran projeler için büyük bir titizlikle çalışıyoruz. İnşa ettiğimiz tüm projelerde sadece bugüne değil, geleceğe de imzamızı atma heyecanıyla hareket ediyoruz.

Kalyon Gayrimenkul den 3 bin yeni konut geliyor!

Söz konusu bu yaklaşımın bir ürünü olan Nevbahar Üsküdar ve Nev Çarşı’da geçmiş ve geleceği büyük bir uyumla buluşturduk. Nevbahar Kemer Konakları’nda da aynı sorumlulukla projemiz yükseliyor. Kaba inşaatında sona geldiğimiz projemizi 2024 yılı içerisinde teslim etmeyi planlıyoruz. 2023'te satışına başladığımız projenin yüzde 55’lik kısmının satışını tamamladık.

2,5 milyar Türk Lirası yatırım değerine sahip projemizde metrekare fiyatları ise 110 bin liradan başlıyor. Proje özelinde avantajlı bir kampanya da başlattık. Nevbahar Kemer Konakları’nda konut sahibi olmak isteyenler Kalyon GY’nin sunduğu yüzde 0,99 vade farkı ile 48 ay vadeli ödeme planından da faydalanabiliyor”


Yaptığı açıklamada Kalyon GY’nin tüm projelerini “değer yönetimi” başlığı altında ele aldıklarına değinen Ayşegül Öztürk, sözlerine şu şekilde devam etti: “Değer yönetimi ile nihai kullanıcı için yatırım değeri yüksek projeler hayata geçirirken, aslında her metrekaresine kadar da yaşanabilir ve verimli alanlar üretiyoruz.

Yapı ve şantiye yönetiminde de değer mühendisliği ile maliyetlerimizi kontrol altında tutup, mühendisliğe gerçekten yararlı bir değer kazandırmak için öncelikle inşaat ve tasarım ekibimiz projeyi bir bütün şeklinde değerlendiriyor ve proje için vizyon ve hedeflerini tanımlıyor.” Projeleri geliştirirken, Kalyon GY’nin ‘4T’şeklinde isimlendirdiği değerler zincirine özen gösterdiklerini dile getiren Ayşegül Öztürk, “Yani üretmiş olduğumuz konutlar, iyi bir tasarıma sahip olmalı… Teknolojinin hayatı kolaylaştıran tüm imkânlarını kullanmalı…

Tabiata saygılı ve içerisinde bulunduğu topluma katkı sunmalı… 7’den 70’e herkese hitap eden projeleri kentin ve tabiatın tüm olanaklarına erişimi mümkün kılan heyecan verici bir yaşam alanı özelliğine sahip. Nevbahar Kemer Konakları da bu bakış açısıyla hayata geçirildi” dedi.

Deprem acil destek kredisinden 6 bin 924 işletme yararlandı! 

İstanbul hızla boşaltılmalı, 20 yeni şehir kurulmalı! Megakent başka türlü dönüşemez!

Uygun fiyatlı arsa ve arazi arayanlara son dakika uyarısı: Aman bu tuzağa düşmeyin!


Geri Dön