09 / 05 / 2024

3. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu

3. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu

3. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu sonucu kamu ve özel sektörün de gelen firmalarının katılımıyla otoparkçıların merkezi olacak “Otopark İşletmecileri Derneği” kuruldu.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir!

Silivri Mimar Sinan Köprüsü'nün açılış töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kanal İstanbul, gündelik tartışmaların ötesinde, uluslararası ölçekte bir ulaşım projesidir." dedi.

DSİ'den Artvin'e 3 milyar liralık ulaşım yatırımı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Artvin'de bugüne kadar toplam 216,61 kilometre kara yolu, 26,83 kilometrelik tünel inşaatı tamamlandı. Ayrıca 35 köprü ve viyadük inşaatı bitti. Bu çalışmalarla Artvin'de yaklaşık 3 milyar liranın üzerinde ulaşım yatırımı yapıldı" dedi.

Türkiye'de 3 bin 400 ulaşım projesinin yapımı sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Türkiye’nin dört bir yanında 3 bin 400’e yakın ulaştırma projesinin yapımına devem edildiğini belirtti. Turhan, Karadeniz Bölgesi’nin ulaşım altyapısına ciddi yatırımların yapıldığını söyledi...

3. Köprü ulaşım yolu trafiğe açıldı!

Yapımında sona yaklaşılan ve ICA tarafından yürütülmekte olan, 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında yapılan Sarıyer'i Garipçe ve Rumeli Feneri köylerine bağlayan ulaşım yolu araç trafiğine açıldı.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap Villaları ulaşım!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje yüzde 0.20 faiz oranı uygulanıyor. Çekmeköy Kasaba 3. Etap Villaları ulaşım bilgisi kapsamında Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında yer alıyor.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 156 adet ünite bulunuyor. Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje Çekmeköy Ömerli bölgesinde yükseliyor.

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım!

Çekmeköy Kasaba 3. Etap ulaşım bilgisi kapsamında proje, Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında bulunuyor. İş Altınhas İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 160 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Kasaba Ömerli 3. Etap ulaşım bilgileri!

Kasaba Ömerli 3. Etap ulaşım bilgileri kapsamında Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında yükseliyor. Toplam 44 bin 080 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede toplam 156 adet konut bulunuyor.

Kasaba 3. Etap Ömerli ulaşım!

Kasaba 3. Etap Ömerli ulaşım bilgileri kapsamında Reşadiye kavşağına sadece 3 kilometre mesafede bulunuyor. Proje İstanbul Çekmeköy Ömerli'de hayata geçiriliyor. Projede 1+1 daire fiyatları 715 bin TL'den başlıyor.

TRANSİST Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı başlıyor!

İstanbul’da 143 yıldır toplu ulaşımın tek adresi olan İETT, bu yıl Toplu Ulaşım Haftası etkinlikleri kapsamında Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’nın yedincisini düzenliyor. İETT, nostaljik otobüsleri, bu fuarda görücüye çıkaracak.

İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, 3-7 Kasım'da Antalya'da!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Proje ve Yatırım Fuarı’nın organizatörleri Başkan Menderes Türel’i ziyaret ederek, destekleri için teşekkür etti.

Göktürk Larus Loft ulaşım bilgileri!

Göktürk Larus Loft ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Larus Loft projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks daire tiplerinden oluşuyor

3. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu Haberi

3. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu

İSPARK’ın düzenlediği 3.Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda ilk adımı atılan dernekleşme çalışmaları sonuç verdi. Kamu ve özel sektörünönde gelen firmalarının katılımıyla otoparkçıların merkezi olacak “Otopark İşletmecileri Derneği” kuruldu.


Otopark işletmeciliği ve yatırımı yapan kamu ve özel sektör kuruluşlarını tek çatı altında toplamayı hedefleyen derneğin ilk kongresi İBB Florya sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSPARK, Kocaeli BüyükşehirBelediyesi BELDE A.Ş, Bursa Büyükşehir Belediyesi BURBAK, Kayseri BüyükşehirBelediyesi İMAR A.Ş, PARKTURK, POLARIS PARK, T-PARK ve diğer üye kuruluş temsilcilerininkatıldığı kongrede dernek başkanlığına oy birliğiyle İSPARK Genel Müdürü MehmetÇevik seçildi.


Kongreninardından söz alan Çevik, İSPARK’ın hayata geçirdiği yatırım ve projelerlesektörün öncü bir kuruluşu haline geldiğini belirtti. Ulaşım araçlarınınotopark sorununa kalıcı ve teknolojik çözümler sunduklarını ifade eden Çevik,“Kurduğumuz dernekle yeni ve farklı çözümlerin...