29 / 04 / 2024

3 üncü havalimanının emlak fiyatlarına etkisi

3 üncü havalimanının emlak fiyatlarına etkisi

Türkiye’nin en büyük ilan ve e-ticaret platformlarından sahibinden.com, projenin etkilediği ilçelerde sahibindex Emlak Endeksi 2015 Ekim ayı emlak verilerini açıkladı.

Kanal İstanbul manzaralı konut projesinin 3'üncü etabında son dakika! İhalesi 4'üncü defa iptal edildi! 

Arnavutköy’de hayata geçirilmesi planlanan Kanal İstanbul manzaralı konutlar için gerçekleştirilen ihalede iptal kararı geldi. 5 etap şeklinde inşa edilecek konut projesinin 621 konutluk 3’üncü etabının ihalesi, dördüncü defa iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Küçükçekmece'de korku dolu anlar! 3'üncü katın balkonu çöktü!

Küçükçekmece'de 5 katlı binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu çöktü. Çökme anından 30 saniye önce kaldırımdan geçen kadın son anda kurtuldu.

İstanbul Havalimanı'nın 3. pisti bugün açılıyor!

Son hazırlıkları tamamlanan İstanbul Havalimanı'nın bağımsız üçüncü pisti bugün açılıyor. İstanbul Havalimanı’nda saatlik uçak iniş kalkış kapasitesin 80‘den 120’ye ulaşacak 3. bağımsız pistin yanı sıra, yapılan törende cami ve devlet konuk evinin de açılması planlanıyor.

İstanbul Havalimanı’nın 3’üncü pisti 18 Haziran'da açılacak!

İstanbul Havalimanı CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı’nda 3’üncü pistin hazır olduğunu, 18 Haziran tarihinde operasyonların başlayacağını söyledi.

3. havalimanı’nın adı ‘İstanbul Havalimanı’ mı?

Sosyal medyada dolaşın tabela fotoğrafları Üçüncü Havalimanı'nın adının İstanbul Havalimanı olduğunu ortaya koyuyor. Şirket yetkilileri konuyla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Üçüncü havalimanının açılmasına 40 gün kadar bir şey kaldı. Peki, Yeni Havalimanı'nın ismi ne olacak?

Nevin Akçelik, 3. havalimanının yakınında otel açacak!

Nevin Akçelik, İstanbul 3'ncü havalimanı yakınlarındaki arazisinde bir şehir oteli açacakmış...

Almanlar Üçüncü Havalimanı'nı kıskanıyor!

Almanlar, bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar...

THY Ekim'de 3. havalimanına taşınıyor!

Ekim 2018’de 3’üncü havalimanına taşınacaklarını dile getiren Türk Hava Yolları ( THY), Genel Müdürü Bilal Ekşi, " 2017 çok iyi geçti. 2018’e daha büyük ümitlerle giriyoruz. " dedi.

3’üncü Havalimanı’nda iş sağlığına sıkı denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. 

3. Havalimanı’na radarlı koruma!

İnşaat çalışmaları hızla devam eden 3’üncü Havalimanı'nda güvenlik sistemleri için de düğmeye badışdı. DHMİ, 3’üncü Havalimanı’nı sensörlü kameralar ve radarların yer alacağı son teknolojiyle koruyacak. 

İstanbul 3. Havalimanı 1 yıl sonra açılacak!

Ulaştırma Bakanı Arslan, İstanbul 3'üncü Havalimanı'nın inşaatında yüzde 68'lik gerçekleşmeye ulaşıldığını belirterek, "Şubat'a kalmadan ilk uçağı indireceğiz. Resmi açılışı, hizmet verme açılışı 29 Ekim 2018'de olacak" dedi

3 üncü havalimanının emlak fiyatlarına etkisi Haberi

3 üncü havalimanının emlak fiyatlarına etkisi

Tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen İstanbul’un 3. havalimanının geçtiği güzergahlarda emlak fiyatları artmaya devam ediyor. 3. havalimanının güzergahında bulunan Çatalca’da emlak satış fiyatları son 1 yılda yaklaşık yüzde 76,46, Eyüp’te ise yüzde 29,81 arttı. Söz konusu artış kendisini kira fiyatlarında da hissettiriyor. Ortalama kira fiyatları Arnavutköy ve Çatalca’da 1.000 lirayı, Eyüp’te 3.000 lirayı, Sarıyer’de ise 4.000 lirayı aştı.


Ekim ayı verilerine göre Arnavutköy’de satılık emlak fiyatlarında artış yüzde 4,58 olarak belirlendi ve emlakların ortalama satış fiyatı 313 bin 447 TL’ye ulaştı. Arnavutköy’de satılık emlaklarda metrekare fiyatı da yüzde 24,46 oranında arttı ve ortalama 2 bin 200 TL oldu.


sahibindex Emlak Endeksi verilerine göre, havalimanının canlandırdığı bir başka ilçe olan Çatalca’da kiralık emlak fiyatları geçtiğimiz yıla oranla yüzde...