05 / 05 / 2024

3 Yaka İnşaat adres

3 Yaka İnşaat adres

3 Yaka İnşaat Proje Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Peker ve Ural Ocak tarafından kuruldu. 

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

3. sınıf inşaat maliyetleri 2021!

3. sınıf inşaat maliyetleri 2021 yılında ne kadar oldu? İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan 3. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2021...

3. sınıf inşaat maliyetleri 2021'de ne kadar?

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan 3. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2021'de ne kadar oldu?

Batı Yaka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Yaka İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kitir tarafından kuruldu.

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

3 Yaka İnşaat Proje Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Yaka İnşaat Proje Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Peker ve Ural Ocak tarafından kuruldu. 

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

3. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2020!

3. sınıf inşaat maliyetleri 2020'de ne kadar oldu? İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan 3. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2020..

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi açıldı!

Avzi 3 Kardeş İnşaat Limited Şirketi Grand Bosfor Hotel Aksaray Şubesi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

3. sınıf inşaat maliyetleri 2020'de ne kadar?

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan 3. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2020'de ne kadar oldu?

3. sınıf inşaat maliyetleri 2020!

3. sınıf inşaat maliyetleri 2020 yılında ne kadar oldu? İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan 3. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2020...

3 Yaka İnşaat adres Haberi

3 Yaka İnşaat adres

3 Yaka İnşaat Proje Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Peker ve Ural Ocak tarafından kuruldu. 

3 Yaka İnşaat Proje Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ : a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Yurt içinde ve yurt dışında...