28 / 04 / 2024

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.



Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satıyor. 

Manisa'nın Salihli ilçesinde yer alan gayrimenkullerin satış bedelleri 310 bin TL ile 432 bin TL arasında değişiyor. 

Arsa ve tarla vasıflı taşınmazların satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da Muradiye Mahallesi Sanayi Caddesi No:40 adresinde yapılacak.

1-KISMET KİREMİT TOPRAK SANAYİ İNŞ.GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC.LTD. ŞİRKETİ’ne ait yukarıda tapu bilgileri bulunan 3 adet gayrimenkul teklif alma yöntemi ihale ile belirtilen muhammen değerler üzerinden KDV hariç satılacaktır. İlanın 1. sırasındaki 13 adet parsele tek tek değil topluca tamamına teklif alınacaktır.
2-Teklifler, ihale gününden bir önceki iş günü olan 05.02.2020 tarihinde saat 17:00’ye kadar Petek Plastik Ltd.Şti.’nin aşağıdaki adresinde olacak şekilde posta ile gönderilebilecek, [email protected] e-mail adresine iletilecek veya elden teslim edilecektir. 
3-Satış koşulları ve satışa sunulan gayrimenkuller hakkında daha ayrıntılı bilgi KISMET KİREMİT TOPRAK SANAYİ İNŞ.GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC.LTD. ŞİRKETİ’nin görevlendirdiği aşağıda iletişim bilgileri paylaşılan kişi aracılığı ile temin edilebilecektir.
4-İhaleye en yüksek teklifi veren, alıcı olan gerçek ve tüzel kişilerin, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarınca yapılacak araştırma sonucunda Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY)’ne aidiyeti, iltisakı veya irtibatı olduğunun tespit edilmesi ve bu durumun ilgili merciler tarafından Fona bildirilmesi halinde, ihale onaylanmış olsa dahi, Şirketin ihaleyi fesih hakkı saklıdır.
5-Teklif verenler bu ilandaki hükümleri, teklif ve taahhütname formundaki satış koşullarını ve ihale usullerini kabul etmiş sayılırlar.
6-Gayrimenkuller ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar taahhüt niteliğinde olmayıp genel bilgi niteliğindedir.
7-KISMET KİREMİT TOPRAK SANAYİ İNŞ.GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC.LTD. ŞİRKETİ Devlet İhale Kanunu ve Kamu İhale Kanununa tabi olmadığından ihale yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.
8-Satış ilanında dizgi ve baskı hatası olması halinde KISMET KİREMİT TOPRAK SANAYİ İNŞ.GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC.LTD. ŞİRKETİ tarafından yapılacak açıklamalar geçerlidir.
9-Gayrimenkullerin devir ve tescil işlemleriyle ilgili her türlü sözleşme masrafları alıcıya, vergi resim ve harçlar ile buna benzer tüm yükümlülükler yasal düzenlemeler kapsamında taraflara aittir.
10-Teklifi kabul edilen isteklinin KISMET KİREMİT TOPRAK SANAYİ İNŞ.GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİC.LTD. ŞİRKETİ tarafından verilen sürede yükümlülüklerini yerine getirmemesi veya satın almaktan vazgeçmesi halinde şirket ikinci en yüksek teklifi veren istekliden gayrimenkulleri satın almasını isteyebilir.


Geri Dön