07 / 05 / 2024

30 arttırdı

30 arttırdı

17 tanesi faaliyette, üç tanesi proje aşamasında toplam 20 adet otel yatırımı ile faaliyetlerini sürdürmekte olan şirket, tamamladığı otelleri değişken ve sabit gelir üzerinden kiralayarak gelir elde ediyor.

15 bin TL ile 30 bin TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar? 

Türkiye'de bankacılık sektörü, Merkez Bankası'nın son faiz kararları ile beraber hareketli günler geçiriyor. Buna göre, gerçekleştirilen yeni politikalar ve sıkılaştırma adımları, bankalar arasındaki mevduat faizi rekabetini de arttırdı. Buna göre, özellikle, 15 bin ile 30 bin lira arası mevduat yat

Pendik'te imar krizi: Ticari alana yüzde yüzde 55 konut imarı verilirken, gecekondu mahalleleri 30 senedir bekletiliyor!

İBB CHP Meclis üyesi Tarık Balyalı, Pendik Belediyesi'nin gayrimenkul rantının yüksek olduğu Yenişehir Mahallesi'nde konut hakkını arttırdığına dikkat çekerek, gecekondu mahallelerinde 30 senedir halkın taleplerine kulak tıkadığının altını çizdi. 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce açıkladı: ‘Askeri alanların imara açılması afet yönetiminde riski arttırdı!’

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezince düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47’nci Kolokyumu’nda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, “Askeri alanların imara açılması, afet yönetimi bakımından riskleri arttırdı ve şehirlerin planlanması bakımından büyük zaaflar yarattı” dedi.

9 günlük Kurban Bayramı tatili rezervasyonları yüzde 30 arttırdı!

Kurban Bayramı yurt içi tatil rezervasyonları 2022 yılına göre yaklaşık yüzde 30 arttı. 

Avrupa'da konut arz ve talebindeki dengesizlik kira fiyatlarını arttırdı!

Avrupa'da konut arz ve talebindeki dengesizlik kira fiyatlarını arttırdı. Peki Avrupa ülkesinde hangi şehirlerde fiyatlar arttı, ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kuveyt Türk emekli promosyonunu arttırdı! Promosyon yarışı kızıştı! Kuveyt Türk ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Emekli promosyonuna ilişkin bankalardan art arda zam promosyon güncellemesi geldi. Son olarak Kuveyt Türk emekli promosyon miktarını arttırdı. Peki Kuveyt Türk'te emekli promosyonu ne kadar? İşte 2022 Kuveyt Türk emekli promosyon kampanya detayları...

HSBC yıl sonu dolar/TL tahminini arttırdı! O rakamı duyan inanamadı!

HSBC, dolar/TL için sene sonu tahminini arttırdı. Kurumun açıklamasında, Türk lirasının sonbaharda belirgin şekilde değer kaybedeceği bildirdi.

Hızlı Tren bileti fiyatlarına dördüncü zam, yüzde 30 arttı! YHT İstanbul, Ankara, Konya...15 Haziran 2022 fiyat listesi

Ulaşımda zam yağmuru bu kez de Yüksek Hızlı Tren'i de vurdu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hızlı Tren bileti fiyatlarına yüzde 30 zam yaptı! Peki, Hızlı Tren (YHT) bileti fiyatları ne kadar? Ankara,İstanbul, Konya... İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi..

Balığa talep fiyatları arttırdı! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Havaların ısınmasıyla balık ürünlerine talep artmaya başladı. Peki market raflarında balık fiyatları kaç TL oldu? İşte Migros, Carrefoursa 30 Mart 2022 balık fiyat listesi...

Rusya-Ukrayna savaşı domates, salatalık ve biber fiyatlarını yüzde 30 düşürdü!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Rusya-Ukrayna savaşı domates, salatalık ve biber fiyatlarını yüzde 30 düşürdü...

Kripto para aklama 2021 yılında yüzde 30 arttı!

Blockchain analiz firması Chainalysis'in son raporuna göre, 2020 yılından beri siber suçluların akladığı kara kripto para miktarı yüzde 30 arttı ve 8,6 milyar dolara yükseldi.

Konya'da kiralar yüzde 30 arttı!

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber artan kira fiyatlarından Konya'da nasibini aldı. Kentte kira fiyatları yüzde 30 arttı.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

30 arttırdı Haberi

30 arttırdı

17 tanesi faaliyette, üç tanesi proje aşamasında toplam 20 adet otel yatırımı ile faaliyetlerini sürdürmekte olan şirket, tamamladığı otelleri değişken ve sabit gelir üzerinden kiralayarak gelir elde ediyor.Akfen GYO dokuz aylıkta satış gelirini yüzde 21,30 artırarak 37,6 milyon TL seviyesine çıkarttı ve aynı dönemde şirketin brüt kâr marjı yüzde 87,6'dan yüzde 88,7Zye yükseldi. Şirketin esas faaliyet kârı, Rusya'da kazandığı davadan gelen 18,3 milyon TL gelirin de etkisi ile yüzde 114 artarak 46 milyon 339 bin TL olarak gerçekleşti. Şirketin net kârı ise kur farkı giderlerinde görülen azalışın katkısı ile 20 milyon 476 bin TL oldu. Akfen GYO'nun şu anda 489,2 milyon TL net borcu...