22 / 05 / 2024

30 turizm grubu

30 turizm grubu

Türkiye turizmde 30 yılda büyük bir atağa imza attı. Bugün 37 milyon turist ağırlayan Türkiye'de turizm tesisleri ile birlikte turizm şirketleri de kabuk değiştirdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı iş başvurusu nasıl yapılır?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 30 ilde 154 personel alacak. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 154 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Mermerler Şirketler Grubu otel projesine 30 milyon Euro yatıracak!

Mermerler Şirketler Grubu, Beşiktaş’ta tarihi bir yapıyı otele dönüştürmek için harekete geçti. Anıtlar Kurulu’ndan onay bekleyen grup, proje için yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapmayı ve 385 kişiye istihdam yaratmayı planlıyor.

Anadolu Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 30 milyon lira destek!

Anadolu Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 30 milyon lira bağışladığını açıkladı.

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Dedeman Grubu otel sayısını 10 yılda 50’ye çıkaracak!

Dedeman Turizm Grubu, Erzurum Palandöken’de bulunan iki oteliyle 27. kış sezonunun açılışını yaptı. Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, ''17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz'' şeklinde konuştu.

Dedeman 10 yılda 50 otel hedefliyor!

Dedeman Turizm Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Banu Dedeman, "Şu an 17 olan otel sayımızı 10 yılda 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu...

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Ever Turizm konkordatoya gitti!

Ever Turizm, gelecek planları yapan turizm grubu sürpriz bir şekilde konkordatoya gitti. Dava Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Mahkeme önce geçici tedbir kararını vermiş, ardından da süreyi uzatmış.

Corendon en büyük otelini açacak!

2018 hedeflerini açıklayan Corendon Turizm Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon Hotels and Resorts ismi altındaki otel zincirine de 2018'de iddialı bir otel daha ekleyeceklerini ifade etti.

Tui Group 3 otelini sattı, 7 yeni otel açacak!

Dünyanın en büyük turizm grubu olan TUI, ilk çeyrek toplantısından mali verilerini açıklamakla kalmadı Rui markasındaki 3 otelini de sattığını basın ile paylaştı. 

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

Hyatt House Gebze açıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze Kasım 2017 itibariyle açıldı...

30 turizm grubu Haberi

30 turizm grubu

Kurumsallaşma yolunda adım atan şirket sayısı artarken, yeni kuşaklar da devreye girmeye başladı. Yaptığımız araştırmaya göre 30 turizm grubunun yönetiminde ikinci ve üçüncü kuşakların etkinliği öne çıkıyor. 



Son 30 yıllık süreçte turizm konusunda ciddi bir ivme yakalayan Türkiye'de turizm şirketlerinin yönetiminde de bir hareketlilik söz konusu. Yurtiçinde ve yurtdışında tesisler açarak markalaşan, bugün birer zincir haline gelip milyonlarca turisti ağırlayan Türk otel markaları, yönetim konusunda da bir dönüşüm içindeler. Aile şirketi olarak turizm işine başlayan gruplar, artık yönetimi kurumsallaşma adına daha çok profesyonel yöneticilere terk eüne eğiliminde. Aynca aile işini büyütmek, geliştirdikleri projeleri hayata geçirmek isteyen ikinci ve üçüncü kuşaklar da yönetimde görev alarak şirketlerine vizyon katıyorlar. 



Örneğin Dedeman, Elite World Hotels ve Gloria Hotels gibi kurumsallaşma sürecini tamamlayan gruplar üst...