13 / 05 / 2024

30 Yılın Basın Fotoğrafları

30 Yılın Basın Fotoğrafları

"Anadolu Desenleri" sergisiyle Sanat Günleri etkinliklerine başlayan One Tower, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği "30 Yılın Basın Fotoğrafları" sergisiyle de sanatseverlerden tam not aldı.

Euro bölgesinde enflasyon son 2 yılın altına gerilerken euro kuru 30,16 TL oldu! 

Euro Bölgesi'nde ekim ayı tüketici fiyatları yıllık bazda düşüşe geçti. Böylece son 2 yılın en düşük seviyesini test ederken, Euro kuru ise 30.16 TL seviyesinde değerleniyor...

ABD'de mortgage faizleri 23 yılın zirvesinde kalmayı sürdürdü!

Mortgage Bankalar Birliği (MBA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 7,31 ile 2000 yılının Aralık ayından bu yana en yüksek seviyede kalmayı sürdürdü.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

DAP Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, DAP GM yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk yarısında 29 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO, 2023 yılının 2. çeyrek satış raporunu yayımladı. Buna göre şirket, 1 Ocak- 30 Haziran 2023 tarihleri itibarıyla, toplam 28 milyar 959 milyon 741 bin 267 TL'lik satış gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

İzmir Bayraklı'da yeni konutlar yılın son çeyreğinde teslim edilecek!

30 Ekim'de  İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Yeni konutlar yılın son çeyreğinde hak sahiplerine teslim edilecek. 

Altın ithalatında 30 yılın rekoru kırıldı!

Küresel çapta altın fiyatlarındaki artışa dolar/TL kurunda yükselişi de eklenince Türkiye'de altın talebi patlama yaptı. Yaşanan bu talep artışıyla birlikte altın ithalatı da 30 yılın en yüksek seviyesine çıktı.

Kahve Dünyası 2020 yılını 30 yeni mağazayla tamamlayacak!

Kahve Dünyası 200’den fazla mağaza ile yaklaşık 2 bin 500 çalışanıyla hizmet veriyor. Firma 2020 yılını 30 yeni mağazayla tamamlamayı hedefliyor.

Faizsiz konut satışında 30 yılın rekoru kırıldı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında önemli bir payı bulunan Eminevim’in uyguladığı faizsiz Elbirliği Sistemi, Haziran'da yapılan konut ve araç teslimatlarıyla 30 yılın rekoruna ulaştı. 

30 Yılın Basın Fotoğrafları Haberi

30 Yılın Basın Fotoğrafları


Tamamlandığında 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en uzun kulesi olacak 48 katlı One Tower Kule konut projesi Ankara'nın yeni sanat merkezi oldu. Fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçın'ın Türkiye'nin doğal güzelliklerini havadan fotoğrafladığı "Anadolu Desenleri" sergisiyle Sanat Günleri etkinliklerine başlayan One Tower, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile ortaklaşa düzenlediği "30 Yılın Basın Fotoğraftarı" sergisiyle de sanatseverlerden tam not aldı. 

Hafif Taşıyıcılı, dinamik, şeffaf tasarımlı ve geniş sirkülasyon alanlarına sahip satış ofisinin Oran bölgesindeki sergi salonu ihtiyacını karşıladığını ifade eden İTO Yatırım ortaklanndan Özkan Özçelik, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olacaklannı...