29 / 04 / 2024

35 ilde yıkım var

35 ilde yıkım var

Kentsel dönüşümde ilk yıkımların yapılacağı 35 ilden bazıları şöyle: İstanbul, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bingöl, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzurum, Gaziantep...

Filistin El-Meyte'de yaşayan bedeviler İsrail'in yıkım tehditlerine karşı direniyor!

Batı Şeria’nın doğusunda yer alan ve işgal altında bulunan 35 Filistinlinin yaşadığı El-Meyte köyü, İsrail’in yıkım ve zorunlu göç tehdidine karşı direniyor. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Antalya'da bina yıkımı sırasında işçinin üzerine beton blok düştü!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir apartmanın yıkımında çalışan Hasan Atıcıoğlu (35) üzerine beton blok düşmesi sonucunda yaralandı... 

Şanlıurfa Kızılkoyun mağaraları için 35 yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kızılkoyun mağaralarını turizme kazandırmak için 35 yapının yıkımını başlattı.

Mersin Deniz Parkı'nın yıkımı mahkemeye taşındı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li eski başkanı Macit Özcan, kendi döneminde yapılan ve yaklaşık 35 milyon liraya mal olan Deniz Park’ın yıkımının usulsüz olduğunu ileri sürerek suç duyurusunda bulundu...

Marmaris’te 5 bin binaya yıkım kararı!

Marmaris’teki 35 otel ve 500 konutun da aralarında bulunduğu 5 bine yakın bina için, imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkım kararı verildi.

Marmaris'in tamamı için neden yıkım kararı alındı?

Muğla’nın Marmaris ilçesinin tamamı için yıkım kararı çıktı. 1 Temmuz’dan bu yana yürütülen çalışmalar sonrasında, alarında 35 büyük turistik otel ve 500 konutun da bulunduğu yaklaşık 5 bin bina için yıkım kararı verildi.

Mersin Deniz Park'ta yıkım çalışmalarına başlandı!

Mersin’in önceki belediye başkanı CHP’li Macit Özcan tarafından 35 milyon lira harcanarak yaptırılan Mersin Deniz Park’ın yıkımına başlandı..

Mersin Deniz Park'ın yıkımına başlandı!

Mersin'de önceki Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan tarafından 35 milyon lira harcanarak yaptırılan ancak bir vatandaşın kamu yararına olmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurması sonucu Mersin Deniz Park'ın yıkımına başlandı.

Burhanettin Kocamaz: Yargıdan yıkım kararı çıkarsa Denizparkı'ı başka bir yere taşıyacağız!

Burhanettin Kocamaz Denizpark için yargı sürecinden yıkım kararı çıkması halinde, Büyükşehir Belediyesi'nin tesisi ve donanımlarını başka bir yere taşıyacağını söyledi. Kocamaz, tesise 35 milyon lira harcama yapıldığını belirtti.

Kandıra’da 35 ev yıkılacak!

Kandıra ilçesi Kandıra Belediyesi sınırları içerisindeki Babalı Mahallesi’nde mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı muhtelif parsellerde ve kıyıda olmak üzere yaklaşık 35 adet yapının yıkımı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek...

Küçükçekmece Belediyesi'nin 35 yıl kullandığı binanın yıkımı gerçekleşti!

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı'da inşa edilen modern binaya taşınırken, Sefaköy'de E-5 kenarındaki emektar binanın yıkımına başlandı. Çalışanlar yıkımı hüzünle izledi. Aziz Yeniay, "35 yıllık bir hizmet vermiştir bu bina." dedi.

Datça Öğretmenevi için yıkım kararı verildi!

Depreme karşı dayanıksız olduğu tespit edilen Datça Öğretmenevi'nin yıkım çalışmaları başladı...

35 ilde yıkım var Haberi

35 ilde yıkım var

Ankara: Kentsel dönüşüm çalışmaları, Milli Savunma Bakanlığı'na ait 4 katlı askeri lojmanın yıkımyla başladı.

Kocaeli: Depremde hasar göremelerine rağmen güçlendirme çalışmaları yapılmadığı belirlenen 3 bin 751 binanın yıkımına başlandı. İlk olarak, Gölcük ilçesindeki Denizevler'de 12 daireli iki blok yıkıldı. Sakarya'da depremde hasar gören ve 13 yıldır kullanılmayan eski SSK binasının yıkımına başlandı.

Bolu: Sağlık Mahallesi'ndeki risk taşıdığı belirlenen Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'ne ait 5 katlı ve 10 daireli lojmanın yıkımına başlandı.

Edirne: Keşan ilçesinde risk taşdığı belilenen 4. Mekanize Tugay Komutanlığı'na ait 9 lojmanın yıkımmına başlandı.

Hatay: Kırkhan ilçesinde İnönü Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı. Kurtuluş Caddesi üzerinde bulunan eski askeri lojmanın yıkımı gerçekleştirildi.

Rize: 35 bina ile 125 konutun yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Bakırcı, kentsel dönüşüm yapılacak alandaki 128 bina ile 560 konutun tamamının...