05 / 05 / 2024

35. İSEDAK Toplantısı 

35. İSEDAK Toplantısı 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk'taki depreme ilişkin, "Yıkılan binalarla alakalı Arnavutluk'un yanında yer almamız gerektiğine inanıyorum ki bu özellikle İslam Kalkınma Teşkilatımızın da görevi olsa gerek" dedi...

Malatya Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısı yapıldı. Toplantıda Doğanyol ilçesi ishak mahallesi, 135 ada, 35 parselin 25 yıllığına Doğanyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilmesine karar verildi.

İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi İDK toplantısında değerlendirilecek!

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçim sürecinde açıkladığı "35 İzmir 35 Proje" içerisinde yer alan İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'nin detayları, ÇED süreci kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısında değerlendirilecek.

Hatay kentsel dönüşüm toplantısı tartışmalı geçti!

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan Emek ve Aksaray mahallelerini kapsayan 35 hektarlık alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtım toplantısı tartışmalı geçti.

Bakırcı Yapı'nın basın toplantısı iptal edildi!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Bakırcı Yapı'nın 2 Haziran'da yapmayı planladığı Serenity Plus basın toplantısı iptal edildi.

Edremit Belediye Meclisi Ekim toplantısında imar görüşüldü!

Edremit Belediye Meclisi'nin Ekim avı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka, başkanlığında yapıldı. Toplantıda görüşülerek karara bağlanan 35 gündem maddesi ov birliği ile kabul edildi.

Yonga Mobilya Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta!

Yonga Mobilya, 29 Mart 2013 cuma günü Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek...

Kınaş İnşaat 25 Mart'ta ForumKayseri'de basın toplantısı yapacak!

KINAŞ İnşaat yaptıkları işbirliğini paylaşmak üzere 25 Mart 2013 günü Forum Kayseri’de basın toplantısı düzenleyecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı halkın katılım toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tümosan-Sultanhanı-Kızören Enerji İletim Hattı ve Sultanhanı Trafo Merkezinin tesisi ve işletilmesi ile ilgili halkın katılım toplantısı düzenliyor...

Enka İnşaat 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan'da!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin 2012 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 12 Nisan 2013 Cuma günü gerçekleştirilecek...

İBB Park Bahçeler Daire Başkanlığı'nda değerlendirme toplantısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'na bağlı müdürlüklerin yönetici personellerinin katıldığı 2012 yılı değerlendirme toplantısı Haliç Bölge Şefliği'nde yapıldı.

Ata GYO Genel Kurul Toplantısı 29 Mart'ta yapılıyor!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde saat 10.00'da gerçekleştiriliyor...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

35. İSEDAK Toplantısı  Haberi

35. İSEDAK Toplantısı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde 35. İSEDAK Toplantısı Açılış Töreni'nde konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıkılan binalarla alakalı Arnavutluk'un yanında yer almamız gerektiğine inanıyorum ki bu özellikle İslam Kalkınma Teşkilatımızın da görevi olsa gerek. Bu adımı atmamızın çok faydalı olacağına inanıyorum. Bu bir kardeşlik görevidir, bu adımı atmakta fayda var." ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm İslam dünyasına Arnavutluk'a destek olma çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem haberini aldıktan sonra Arnavutluk Başbakanı Sayın Edi Rama ile iki kez telefonla görüşmesi olduğunu söyledi ve "Geçmiş olsun dileklerimizi iletim." dedi.

Arnavutluk depremi İstanbul depremini tetikler mi?