13 / 06 / 2024

35 lira sağlık koruması

35 lira sağlık koruması

Milyonlarca SGK'lı ayda sadece 35 TL ödeyerek çok 'Özel' koruma sağlayabiliyor. Peki, Özel korumadan nasıl ve kimler yararlanabiliyor? İşte detaylar....

Sağlık çalışanları zam taleplerini açıkladı: İlk 3 ayda yüzde 35 yükseliş! 

Sağlık-Sen 1 Ağustos tarihinde başlayacak toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek duyurdu. İşte sağlık çalışanlarının zam talepleri...

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman? Sağlık çalışanları promosyon ne zaman alacak?

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri gündemde yer alıyor. Sağlık çalışanlarına, bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemelerine dair detaylar!

Sağlık Çalışanlarına Müjde! Maaşlara Zam Geliyor!

Sağlık çalışanları için bir süredir devam eden iyileştirme çalışmaları kapsamında 2 bin 500 lira ile 5 bin lira arasında yapılacağı beklenen zamlar, 14 Mart Tıp Bayramı'nda açıklanacak. İşte tüm detaylar…

Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi: Sağlık çalışanlarına zam geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan da yaptığı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi.

4 yılda 128 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

İl Sağlık Müdürlüğü, 2014-2018 yıllarında 127 milyon 995 bin lira sağlık yatırımı yapıldığını açıkladı. 

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Konya'da son 10 yılda 77 sağlık yatırımı yapıldı!

Konya sağlık yatırımlarına hız verdi. Bölgede son 10 yıllık süreçte sağlık yatırımlarına 204 milyon 530 bin 471 lira harcandı. 77 sağlık yatırımı kazandırıldı.

35 sağlık kuruluşu kapatıldı!

Yürürlüğe giren Kanun Hükmünde Kararname ile FETÖ’ye bağlı 35 sağlık kuruluşu, 15 vakıf üniversitesi, 934 eğitim öğretim kurumu, 109 öğrenci yurdu, bin 229 vakıf ve dernek, 19 sendika ve federasyon adı altındaki örgütlenme birimleri kapatıldı.

Didim'e sağlık ve tatil merkezi inşa ediliyor!

Sağlık turizminde, özellikle astım hastaları için yeni bir tesis daha hızla yükseliyor. Aydın'ın Didim ilçesinin Akbük beldesinde 35 bin dönümlük bir arazinin üzerine kurulan Hımalaya Sağlık ve Tatil Merkezi hızla ilerliyor.

Akfen İnşaat, Tekirdağ Sağlık Yerleşkesi'ne en yüksek teklifi verdi!

Akfen Holding bağlı ortaklığı Akfen İnşaat’in Tekirdağ Sağlık Yerleşkesi’nin açık eksiltme ihalesine yaklaşık 67.5 milyon lira ile en iyi teklifi verdiğini duyurdu.

Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü ne zaman açılacak?

1 milyar 90 milyon 213 bin 458 lira yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü, inşaat çalışmaları tamamlandıktan 36 ay sonra açılacak.

Sağlık turizmi geliri 10 milyar dolara çıkabilir!

Turk Healt Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Acıkök, "Gerekli tedbirler alınırsa sağlık turizmi gelirini 2-3 yıl içinde10 milyar dolara çıkarıp, Bakanlığın 18,6 milyar lira olan bütçesini aşarak bu açığı kapatabiliriz" dedi

Sağlık turizmi geliri 10 milyar dolara çıkabilir!

Turk Healt Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Acıkök, "Gerekli tedbirler alınırsa sağlık turizmi gelirini 2-3 yıl içinde10 milyar dolara çıkarıp, Bakanlığın 18,6 milyar lira olan bütçesini aşarak bu açığı kapatabiliriz" dedi...

35 lira sağlık koruması Haberi

35 lira sağlık koruması

Milyonlarca SGK'lı ayda sadece 35 TL ödeyerek çok 'Özel' koruma sağlayabiliyor.  Tamamlayıcı sağlık sigortası; özel sağlık sigortasından yararlanmak isteyen ancak bütçesi kısıtlı olan kişilerin SGK anlaşmalı özel hastanelerden yararlanma imkanı saplıyor. 

ÖZEL KORUMA NELERİ KAPSIYOR?  Primleri sigorta şirketlerine göre farklılık göstermekle birlikte ortalama ayda 35 TL ödeyerek TSS’li olabilirsiniz. TSS kapsamında ise yatarak ve ayakta tedavi teminatlı ve sadece yatarak teminatlı olarak 2 farklı poliçe bulunuyor. Yatarak tedavi teminatında; cerrahi ve dahili yatışlar, kemoterapi, yoğun bakım, radyoterapi, diyaliz, küçük müdahale giderleri, kroner anjiyografi, standart tek kişilik özel oda, yemek ve bir kişilik refakatçi giderleri yüzde 100 karşılanıyor. Ayakta tedavi teminatında ise laboratuvar hizmetleri, doktor muayene, görüntüleme ve tanı hizmetleri, ileri tanı yöntemleri ve fizik tedavi giderleri karşılanıyor.

KORONA VE SALGINLAR  Vatan'ın haberine göre, öte...