16 / 05 / 2024

35. sokak Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları

35. sokak Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları

35. Sokak, ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’ yarışmasında 3 farklı kategoride aldığı ödüllerle ‘Emlak Oscarları’nı topladı

Karadeniz gazı Türkiye’nin 35 yıllık tüketimini karşılayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye’nin yeni bulduğu rezerv ve enerji yatırımlarıyla makus talihini yeneceğini belirterek, “Küresel bir enerji krizinde en önemli oyunculardan biri kendi gazımız olacak” dedi.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Türkiye'nin ilk mozaik oteli bu yıl açılacak!

Türkiye'nin ilk mozaik oteli için inşaat çalışmalarına 2009 yılında başlandı. 35 milyar dolar harcanan otelin bu yıl ortalarında açılması planlanıyor. 

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük ve modern hayvan barınağının yapımına başlandı.Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'nin kente kazandıracağı belirtildi.

Türkiye’nin en büyük doğal yaşam alanı inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’ inşaatı sürüyor.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin en büyük sokak hayvanları merkezi!

Balıkesir’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye’nin en büyük ve modern Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin temeli törenle atıldı. Yılda 5 bin hayvanın bakımı hedefleniyor.

Türkiye'nin ilk Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), Türkiye'nin ilk Sosyal Yaşam Evi'ni açtı. Koza Sokak'ta gerçekleşen açılışa Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ile çok sayıda kon

Türkiye’nin en büyük Hayvan Bakım Merkezi’nin inşaatı hızla sürüyor!

Türkiye'nin en büyük Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı’nın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Sokak Hayvanları Bakım Merkezi ve Doğal Yaşam Alanı 4 milyon 240 bin TL’ye mal olacak.

Trabzon’da Türkiye’nin en büyük hayvan bakım merkezi yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sokak hayvanları bakım merkezi ve doğal yaşam alanının yapımına Trabzon’da başlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Her canlı bizim için çok değerlidir” dedi.

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü yüzde 35 arttı!

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü, son 1 yılda yüzde 35 artarak 3 bin 581 megavata yükseldi. Enerjide dışa bağımlılığı azaltmak amacıyla yerli ve yenilenebilir kaynakların kullanımını artırmaya çalışan Türkiye, rüzgardan enerji üretimine hız veriyor

Türkiye'nin rüzgar enerjisi gücü 3 bin 581 megavata yükseldi!

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü, son 1 yılda yüzde 35 artarak 3 bin 581 megavata yükseldi. Enerjide dışa bağımlılığı azaltmak amacıyla yerli ve yenilenebilir kaynakların kullanımını artırmaya çalışan Türkiye, rüzgardan enerji üretimine hız veriyor

Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü 3 bin 581 megavata yükseldi!

Enerjide rüzgar hızlı esti. Türkiye, rüzgardan enerji üretimine hız veriyor. Türkiye'nin rüzgar enerjisi kurulu gücü, son 1 yılda yüzde 35 artarak 3 bin 581 megavata yükseldi.

Türkiye'nin en büyük Aile Yaşam Merkezi Keçiören'de inşa ediliyor!

Melih Gökçek: “Allah nasip ederse Türkiye’nin en büyük Aile Yaşama Merkezi’ni Seçimlerden önce Keçiören’de açacağız. 35 bin metrekare kapalı alanı var. Dev bir merkez yaptık" dedi

35. sokak Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları Haberi

35. sokak Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları

Türkiye’nin çelik yapı uzmanı Akşan Yapı tarafından hayata geçirilen 35. Sokak, Capital, Ekonomist, Maison Française ve hurriyetemlak.com tarafından düzenlenen ve ‘Emlak Oscarları’ olarak değerlendirilen ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’ yarışmasında 3 farklı kategoride ödüle layık görüldü.


Türkiye’nin en büyük çelik konut projesi 35. Sokak, toplam 12 kategoride yapılan yarışmada; Türkiye’nin en başarılı ‘Markalı Konut’ projesi kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. ‘Yeşil Bina’ kategorisinde ise ikinci olan 35. Sokak, büyük ödül olan ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’ alanında ise üçüncü olarak geceye damgasını vurdu.


‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları’nın büyük ödül olarak değerlendirildiği ve 35. Sokak’ın üç dalda aday olduğu yarışmanın diğer kategorileri arasında ise ofis binası, akıllı ev, AVM, karma yapı, kültür /sanat yapısı, eğitim kompleksi, turizm kompleksi, sağlık kompleksi, spor...