27 / 04 / 2024

35.sokak konut fiyatları

35.sokak konut fiyatları

Akşan Yapının İzmirde hayata geçirdiği 35. Sokak projesi, binaların çevresel etkilerini azaltarak, yaşam alanı standartlarını üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Breeam Tasarım Sertifikasının Türkiyede konut alanındaki ilk ve tek sahibi oldu

Konut fiyatları yılın ikinci yarısında yüzde 35 artacak! Kredi faizleri ne olacak? Satışlar artacak mı?

2024 yılının ikinci yarısına odaklanan gayrimenkul sektörü, konut fiyatlarında yüzde 35 yükseliş olmasını öngörüyor. Gündemde ise kredi faiz oranlarındaki düşüş ile sektörün canlanması ve alternatif modeller bulunuyor. İşte ayrıntılar ve sektör temsilcilerinin beklentileri...

Konut fiyatları neden yükseliyor? Konut Fiyat Endeksi'ndeki artış 4 yılda yüzde 652 oldu!

Konut satışları Nisan'da yüzde 35, yılın ilk dört ayında yüzde 18.6 düştü. Ancak fiyatlardaki yükseliş tüm hızıyla sürüyor. Peki konut fiyatları neden yükseliyor?

Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını uçurdu! 

Çanakkale’de inşaatında sona gelinen Çanakkale Köprüsü konut fiyatlarını iki katına çıkardı. Köprünün güzergâhında bulunan konutlarda yüzde 35-40 artış olurken turizm alanlarında ise yüzde 37-50 arasında artış yaşandı.

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor!

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor. İPA tarafından yapılan bir ankette katılımcıların yüzde 35,5’i “Gündemimizde konut ve kira fiyatlarındaki artış var” dedi.

Tahran'da konut fiyatları yüzde 35 yükseldi

İran'ın başkenti Tahran'da konut fiyatları geçen senenin kasım ayına göre yüzde oranında 35 artış gösterdi.

Kıbrıs'ta konut fiyatları yüzde 35 artacak!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Avertiss Emlak Şirketi Direktörü ve İşadamları Derneği Başkanı Dengiz Kürşat, maliyetlerin yükselmesiyle Eylül ayından sonra konut fiyatlarının yüzde 35 artacağını söyledi.

Nef Ormantepe Çekmeköy konut fiyatları!

Nef Ormantepe Çekmeköy konut fiyatları minimum 299 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Konutları 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Çin'de konut fiyatları istikrarını koruyor!

Çin'in büyük kentlerinde emlak piyasası istikrarını koruyor. Kentlerin 35'i, 31 Nisan'dan mayıs sonuna kadar olan dönemde, bir önceki aya göre konut fiyatlarında düşüş veya yavaş hızda artış gördü.

Bursa'da konut fiyatları yüzde 25 arttı!

Bursa'da konut fiyatlarında yüzde 25, konut kiralarında ise yüzde 30-35'e varan artış gözlemlendi. Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Çelebi, bölgede kentsel dönüşüm etkinin olduğunu söyledi.

Toya Downtown konut fiyatları!

Toplam 35 konuttan meydana gelen Toya Downtown konut fiyatları henüz netlik kazanmadı. Projede 1+0, 1+1, 1+1 dublex ve 2+1 dublex daire seçeneklerine yer veriliyor.

Betona yapılan zam konut fiyatlarını arttırır mı?

İzmir inşaat sektörünün temsilcileri, betona yapılan fahiş zammın, konut fiyatlarını yüzde 5 artıracağını dile getirdi. İzmir'deki hazır beton firmalarının yaptığı yüzde 35'i bulan zamma tepkiler çığ gibi büyüyor.

Konut fiyatları geçen yıla göre yüzde 7,35 arttı!

2015 yılı Haziran itibariyle yeni konut fiyatlarında mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 0,76, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,35 artış meydana geldi.

35.sokak konut fiyatları Haberi

35.sokak konut fiyatları

Türkiyeyi çelik yapı sistemleriyle tanıştıran Akşan Yapının İzmirde hayata geçirdiği 35. Sokak projesi, binaların çevresel etkilerini azaltarak, yaşam alanı standartlarını üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Breeam Tasarım Sertifikasının (BRE Environmental Assessment Method - Yapı Araştırma Kurumu Çevresel Değerlendirme Yönetimi) Türkiyede konut alanındaki ilk ve tek sahibi oldu!

Türkiyeyi çelik yapı sistemleriyle tanıştıran Akşan Yapının İzmirde hayata geçirdiği 35. Sokak projesi, Türkiyede uluslararası yeşil bina sertifikası Breeama sahip ilk ve tek konut projesi oldu. Konutların çevre dostu olarak inşa edilip, yaşam alanlarının çevresel izlerini azaltması, iç mekan hava kalitesini doğal ışık ve doğal havalandırmayla sağlaması, konut sakinlerine, daha sağlıklı, konforlu ve ekonomik yaşam koşulları sunması nedeniyle, Breeam sertifikasını almaya hak kazandı.

2 etaptan meydana gelen 35. Sokak'ın 1. etabında toplam 298 konut yer...