06 / 05 / 2024

365 AVM yönetimi

365 AVM yönetimi

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

365 Tesis Entegre Yönetimi Pazarlama Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Çolak ve Uğur Kılıçarslan ortaklığında kuruldu.

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Serkan Sapmaz tarafından kuruldu.

Tesis yönetimi sektörü 2021'e umutlu başladı!

Tesis yönetimi sektörü hastanelerden AVM'lere, fabrikalardan okullara, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar birçok alanda hizmet sunuyor. TRFMA Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıktı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıkıyor!

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesinin 50 bin TL'den 2 milyon TL'ye artırımına iştirak edilmesine karar verildi...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tepe Emlak Yatırım, Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi!

Ankara ve İstanbul’da öncü alışveriş merkelerinin yönetim ve kiralamasını yürüten Tepe Emlak Yatırım, Ankara Çankaya’da 365 AVM’yi portföyüne ekledi.

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

365 AVM yılbaşında açık mı?

365 AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, 365 AVM yılbaşında açık mı? 365 AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte 365 AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVM'si yaptı!

MOBİLYA kenti MASKO’nun yönetimi, 15 yıldır atıl duran 27 bin metrekarelik binayı aksesuar AVM’si yaparak hizmete açtı. 32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağı belirtildi.

Türkiye'deki Forum AVM'ler çevre yönetimi sertifikası alacak!

1 yıllık çalışma ile Türkiye'deki AVM'ler arasında Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan tek AVM olan Forum İstanbul AVM, son bir yılda yüzde 8.5 enerji tasarrufu sağladı.

Ataköy Towers'ın Kiralama ve Yönetimi FU AVM'den!

FU AVM KİRALAMA VE YÖNETİM A.Ş. olarak, Türkiye’ nin birçok bölgesinde hayata geçirmiş olduğumuz AVM Planlama, AVM Geliştirme, AVM Kiralama ve AVM Yönetimi olarak birçok başarılı sonuç aldık ve de birçok başarılı projeye imza attık.

365 AVM yönetimi Haberi

365 AVM yönetimi

İstanbul'da Tepe Natilius'un yönetimini yapan Tepe Emlak Yatırım, Ankara'da da yeni proje hazırlığında. Firma Çankaya'da 365 AVM'nin yönetimini üstlenecek Tepe Emlak Yatırım, 1996 yılından itibaren AVM yönetimi, kiralama ve konsept danışmanlığı konularında birçok projeyle hizmete devam ediyor. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, firma yönetimini yapmakta olduğu alışveriş merkezlerinde farklı, dikkat çeken mimari unsurlar oluşturuyor, hizmet kalitesini en üst seviyede tutuyor ve müşteri beklentilerine göre etkinlikler gerçekleştirerek çalışmalara imza atıyor. 

Bu değerle yaratılan İstanbul'daki Tepe Nautilus, Ankara'da ise Bilkent Center/Bilkent Station, Tepe Prime Avenue ve Ahlatlıbel Atatürk Parkı sektörün başarılı projeleri arasında yer alıyor. 

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek. Ankara'da önemli bir lokasyon olan Çankaya'da yer alan 365 AVM'de artık Tepe...