26 / 07 / 2024

365 metrelik asma köprü nerede

365 metrelik asma köprü nerede

İnşaatı tamamlanan ve Almanya'nın Morsdorf ve Lüksemburg sınırındaki Sosberg kentlerini birbirine bağlayan dev asma köprüden, ilk ziyaretçiler geçti.

Çamlıca TV-Radyo Kulesi, İstanbul'un silüetini değiştirecek!

İstanbul’un siluetini bozan Çamlıca’daki radyo ve Tv vericilerini tek bir vericide toplayacak olan dev kulenin inşaatında gelinen son nokta havadan görüntülendi. 365 metrelik yüksekliğe, seyir terası ve restorana sahip olacak kulenin 95 metresi tamamlandı.

Çamlıca Tv ve Radyo Kulesi Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Çamlıca’daki radyo ve televizyon vericilerini tek bir yerde toplayacak 365 metrelik dev kulenin inşaatına devam ediliyor. Haziran 2017’de tamamlanacak kulede seyir terasları ve restoranlar da bulunacak

Çamlıca'ya 365 metrelik dev kule!

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için inşaat çalışmalarına başlandı. Çamlıca’daki tüm vericileri bir arada toplayacak olan dev kule tamamlandığında bu görüntüyü alacak.

Çamlıca'da 365 metrelik TV kulesi inşaatı başladı!

İstanbul Çamlıca’daki radyo-TV vericilerini ana vericide toplayacak olan dev kulenin yapımı için ağaçlar sökülmeye başlandı. 365 metrelik kulenin 163 metresi anten, gerisi betonarme yapı olacak.

Almanya'daki 365 metrelik asma köprü açıldı!

İnşaatı tamamlanan ve Almanya'nın Morsdorf ve Lüksemburg sınırındaki Sosberg kentlerini birbirine bağlayan dev asma köprüden, ilk ziyaretçiler geçti.

1996 yılında dünyanın en uzun asma köprüsü karar aşamasında!

1996 yılında İstanbul-Bursa karayolunu 110 kilometre kısaltacak, Körfez Köprüsü karar aşamasındaymış. Eskihisar ile Dilburnu arasında kurulması öngörülen bin 800 metrelik asma köprü ''yap-işlet-devret'' sistemiyle yapılacakmış.

Asma Bahçeler'de 'Nefes Terapisi' gerçekleştirildi!

Narlıdere Asma Bahçeler 'de 'Nefes Terapisi' gerçekleştirildi. Nefesle Hayat Merkezi kurucularından Semra Bakioğlu ve Umay Karabece 'nin önderliğinde düzenlenen. 'Nefes Terapisi' eğitimine katılım yoğun oldu.

Bulvar İstanbul'da 365 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bulvar İstanbul projesinde toplam 1555 adet daire bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Bulvar İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 365 bin TL'den başlıyor.

Aspen LUMUNER led aydınlatma ve SEPIA ahşap asma tavan sistemlerini tanıttı!

Aspen, sürdürülebilir yenilikçilik anlayışının son ürünleri LUMUNER led aydınlatma ve SEPIA ahşap asma tavan sistemlerini sektör temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı bir lansmanla pazara sunduğunu duyurdu

İzmit Körfez Gecişi Asma Köprüsü'nün ayakları 2 ayda tamamlandı!

Tamamlandığında dünyanın en büyük 4. köprüsü olacak İzmit Körfez Gecişi Asma Köprüsü'nün ayakları Türk bilim adamlarının bulduğu sistem sayesinde sekiz ay yerine iki ayda tamamlandı.

Osmangazi'den Türkiye'ye 40 metrelik örnek bulvar!

Yunuseli'ni Hamitler'e bağlayacak olan 40 metrelik bulvar çalışmalarında büyük yol kat edildi. Asfalta hazır hale getirilen bulvar, altyapı ile yol yapım çalışmalarının birlikte yürütülmesi bakımından da Türkiye'de bir ilk olacak...

Asma Bahçeler'de yaşam başlıyor!

Tanyer İnsaat'ın sıra dışı bir tasarımla kente kazandırdığı 'Asma Bahçeler Projesi'nde satışlar tam yol devam ediyor. Yüzde 80'i satılan konutlar, Haziran 2015'te hak sahiplerine teslim edilecek.

Kırşehir'de satış memurluğundan 8 milyon 365 bin TL'ye 5 arsa!

Kırşehir Aşıkpaşa Mahallesi'nde yer alan 5 arsa Kırşehir Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından toplam 8 milyon 365 bin 82 TL'den 14 Ekim'de ihaleye çıkıyor.

365 metrelik asma köprü nerede Haberi

365 metrelik asma köprü nerede

İnşaatı tamamlanan ve Almanya'nın Morsdorf ve Lüksemburg sınırındaki Sosberg kentlerini birbirine bağlayan dev asma köprüden, ilk ziyaretçiler geçti. Yerden 91 metre yükseklikte bulunan ve uzunluğu 365 metre olan asma köprü, baş döndüren manzarasıyla üzerinden yürüyen turistleri bir hayli heyecanlandırdı. Almanya'nın en uzun asma köprüsü olma unvanına sahip bu dev yapının inşaatına ilk 2006'da karar verilmiş; fakat mühendisler tarafından tehlikeli bulunarak iptal edilmişti. Senede 170 binin üzerinde turist çekmeyi planlayan köprünün turizm ekonomisine de katkı sağlaması...