06 / 05 / 2024

38 Otelcilik Restoran ve Turizm

38 Otelcilik Restoran ve Turizm

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hündürel, Sheikh Hussein Gaber tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Miyako Turizm Restoran Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Miyako Turizm Restoran Otelcilik Limited Şirketi Beykoz’da 150,000,00 TL sermaye bedeli ile Cihan Erdemir tarafından kuruldu.

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Bekir Onur Erdoğan tarafından kuruldu.

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Pruva Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pruva Otelcilik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Adalar’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Locada Restoran Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret ve Tayform Plastik Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi  tarafından kuruldu.

Scalatur Turizm Otelcilik İnşaat Restoran Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scalatur Turizm Otelcilik İnşaat Restoran Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Güngör ve Yunus Güngör ortaklığında kuruldu.

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Güngör ve Yunus Güngör ortaklığında kuruldu.

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Çiftçi tarafından kuruldu.

Lahijan Turizm Otelcilik Restoran Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!    

Lahijan Turizm Otelcilik Restoran Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yazdan A. Soukhtehkouh ve Zohreh Abedinia ortaklığında kuruldu.

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Özbek Otelcilik Turizm Ve Restoran Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbek Otelcilik Turizm Ve Restoran Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özbek, Emine Özbek, Mahir Özbek ve Meral Özbek ortaklığında kuruldu.

Kiracı Mels Turizm'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Adası, İBB tarafından dün sabah saatlerinde ikinci kez yıkıldı. Adada kiracı konumunda olan Mels Turizm Otelcilik Restoran Eğlence Hizmetleri Limited şirketinden ise konu ile ilgili açıklama geldi.

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Haberi

38 Otelcilik Restoran ve Turizm

38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hündürel, Sheikh Hussein Gaber tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Eylül'de kuruldu. 


38 Otelcilik Restoran ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, bu yerleri alt kiralama usulü ile uzun ve kısa zamanlı kiraya vermek. Özel ve kamu kuruluşlarından kiralanan yerleri sözleşme ve şartnamelere uygun olarak tadilatlarını, yenilemelerini veya yıkıp projeye uygun yeni bina yapar. 2. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir,kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3....