01 / 05 / 2024

38. YAPI FUARI - TURKEYBUILD İSTANBUL basın toplantısı

38. YAPI FUARI - TURKEYBUILD İSTANBUL basın toplantısı

YEM Fuarcılık tarafından, YAPI FUARI – TURKEYBUILD İSTANBUL kapsamında düzenlenen basın toplantısında “Konuk Ülke Kazakistan” projesi tanıtıldı ve güncel veriler ışığında Türk yapı sektörü değerlendirildi.

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 14,38 sınırına ulaştı!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları 23 Şubat 2018 tarihi itibariyle yüzde 14,38 sınırına ulaştı.

Şanlıurfa'da satılık 2 arsa 38,5 milyon TL'ye!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan arsaları satışa sunuyor. Arsaların toplam muhammen bedeli 38 milyon 545 bin 440 TL olarak açıklandı. 

Şanlıurfa Belediyesi'nden 38.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şanlıurfa İli Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 38 milyon 545 bin 440 TL bedel ile satışa çıkardı.

Seha İnşaat Konya'da 38.4 milyon TL'ye arsa aldı!

Seha İnşaat, Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı tarafından Yazır Mahallesi'nde yer alan 42 bin 558 metrekare alana sahip 3 adet arsa ihalesini 38 milyon 419 bin 760 TL bedelle kazandı.

Gümüşhane Şiran 38 işyeri yapım ihalesi 14 Eylül'de!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak..

Erzurum'da 592 milyon liralık 38 tesisin temel atıldı!

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Erzurum'da yapımı 592 milyon liraya mal olacak 38 tesisin temel atma törenine katıldı.

SGK, Kocaeli'deki 38 konutu satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) , mülkiyetine sahip olduğu Karamürsel Kayacık ve Dereköy mahallelerinde yer alan 38 konutu bugün satışa çıkardı.

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi'nde 38 işyeri yaptırılacak!

Gümüşhane Şiran Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 38 işyeri yaptırılacak. İşyeri yapım ihalesi ise 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

SGK'dan Kocaeli Karamürsel'de 5.4 milyon TL'ye satılık 38 konut!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Kocaeli Karamürsel'de yer alan 38 konutu satışa sunuyor. Konutların ihalesi 4 gün sürecek..

Şubat ayında ipotekli satışlar yüzde 38 yükseldi!

Şubat ayında ipotekli satışlar yüzde 38 yükseldi. Türkiye genelinde konut satışları 2017 Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0.2 oranında azaldı.

Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor!

İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği 2017 Hedef Sıfır Pratik Çözümler sempozyumu İstanbul'da başladı. Müsteşar Yardımcısı Nacar: "Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor. Bunların da içlerinde en önemli neden ise yüksekten düşme'' dedi.

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

38. YAPI FUARI - TURKEYBUILD İSTANBUL basın toplantısı Haberi

38. YAPI FUARI - TURKEYBUILD İSTANBUL basın toplantısı

YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, sergilediği performansla Türkiye ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan inşaat sektörünün gözde pazarları arasında yer alan Kazakistan’ı, 38. YAPI FUARI - TURKEYBUILD İSTANBUL’da konuk olarak ağırlanacağını açıkladı.


İş Geliştirme Platformu çalışmaları ve Konuk Ülke projelerinin de katkısıyla fuara olan uluslararası ilginin giderek artması ve sektörün büyümesine paralel olarak, YAPI FUARI - TURKEYBUILD İSTANBUL 2015’te yüzde 20 büyüyecek. YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, “2015’te Türkiye ekonomisinin yüzde 3- 3,5 arasında büyüyeceğini, inşaat sektörünün yüzde 3,5-4,0 oranında büyüyeceğini ve yine lokomotif rolünü sürdüreceğini öngörüyoruz” diye konuştu.


YEM Fuarcılık tarafından 21 – 25 Nisan 2015’te gerçekleştirilecek 38. YAPI FUARI - TURKEYBUILD İSTANBUL ile ilgili düzenlenen toplantıda YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, “Konuk Ülke” olarak Kazakistan’ın belirlendiğini açıklarken, ülke...