06 / 05 / 2024

39. Turizm Haftası

39. Turizm Haftası

Dünyanın en büyük açık hava müzesi konumundaki İzmir'in Selçuk ilçesi, 15 Nisan 2015'te 39. Turizm Haftası'nın açılışına ev sahipliği yapacak.

Emlak Konut GYO'nun Tuzla'daki arsasına 39.4 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Tuzla İçmeler'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı fonksiyonlu arsasını 39 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Körfez GYO, Emlak Konut'un arsasına 39.4 milyon TL'lik teklif verdi.

DT Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

DT Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 39 milyon 264 bin 746 TL sermaye bedeli kuruldu...

Uzunyol Yatırım İş Geliştirme Turizm Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uzunyol Yatırım İş Geliştirme Turizm Nakliye ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 39 milyon 745 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Feridun Uzunyol tarafından kuruldu.

İzmirli turizmciler Marina istedi!

41. Turizm Haftası'nın açılışı gerçekleştirildi. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler Turizm Haftası'nda açıklamalar yaptı.

Türkiye 2014'te 39,8 milyon turist ağırladı!

Türkiye, 2014'te ağırladığı 39,8 milyon turistle yabancı ziyaretçi sayısında dünya 6'ncılığını korudu. Turizm sektörü, dünyada en hızlı büyüyen alanlardan biri oldu.

Dünya Turizm Örgütü verilerine göre Türkiye turist sayısında 6. sırada!

Birleşmiş Milletler'e bağlı Dünya Turizm Örgütü'nün verilerine göre Türkiye geçen yıl 39.8 milyon turist çekerek dünyada 6. sırayı aldı. İlk sırada 83.7 milyon ile Fransa yer alıyor.

MERTİD 39. Turizm Haftası Balosu yapıldı!

Mersin Turizm İşletmecileri Derneği ( MERTİD ) tarafından bu yıl 39'uncusu düzenlenen geleneksel Turizm Haftası Balosu görkemli geçti.

Haluk Beceren: Bursa'da turistlerin kalış süreci daha fazla olmalı!

Turizm Kokteyli Güney Marmara Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği Derneği ile Bursa Skal Kulübü'nün düzenlediği Turizm Haftası' kokteylinde konuşan Başkan Haluk Beceren, turistlerin Bursa'da kalış süresinin kısa olduğunu belirtti.

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Münir Karaloğlu: Bursa'da turizm daha da gelişecek!

TURİZM haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Kokteyl'i Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ve Bursa Skal Kulübü katkıları ile Sheraton Otel'de gerçekleştirildi.

7'nci Turizm Ödülleri sahiplerini buldu!

Her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ve bu yıl 39'uncusu kutlanan Turizm Haftası kapsamında İzmir'deki başarılı turizmciler ödüllendirildi. 2015 yılı 7'nci Turizm Ödülleri organizasyonunda 11 kişi ve kuruluş sektöre yaptıkları katkılar nede

İzmir Turizm ödülleri sahiplerini buldu!

Turizm Haftası kapsamında düzenlenen Turizm Ödülleri töreni ve sezon açılışı Sabancı Kültür Sarayı'nda yapıldı. Törene Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy katıldı.

Diyarbakır Turizm Paneli düzenlendi!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından , 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle “UNESCO Süreci-Diyarbakır Turizm Paneli” adlı etkinlik düzenlendi.Düzenlenen etkinliğe, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran da katıldı.

39. Turizm Haftası Haberi

39. Turizm Haftası

UNESCO Kültür Mirası listesi adayı olan, Efes antik kentini içinde bulunduran ve dünyanın en büyük açık hava müzesi konumundaki İzmir'in Selçuk ilçesi, 15 Nisan 2015'te 39. Turizm Haftası'nın açılışına ev sahipliği yapacak. 


Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı'nın düzenlediği toplantıda, sezon açılışı hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Selçuk İMKB Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ndeki toplantıya, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Başkan Yardımcısı Bülent Cinel, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Gökhan Yusuf Özdemir, oda başkanları, kurum amirleri ve turizmciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Kaymakam Boyacı, 15-22 Nisan Turizm Haftası'nın, bu yıl İzmir Valiliği'nden gelen yazıyla Selçuk'ta yapılacağını açıkladı. Selçuk'un dünyanın en büyük açıkhava müzesi olduğuna dikkat çeken Boyacı, inanç turizminin en önemli yerleşim yeri olan Efes, Meryem Ana Evi ve...