05 / 05 / 2024

39. Yapı Fuarında afrika mı ağırlandı

39. Yapı Fuarında afrika mı ağırlandı

39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da Kenya, Nijerya ve Mozambik'den satın alma heyetleri ağırlandı. Afrika – Türkiye İnşaat İkili İş Görüşmeleri'nde 35 milyar dolarlık inşaat harcaması gerçekleştirmeleri öne çıkan konular arasında yer aldı.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Usta mimarlar ve malzeme uzmanları 1-4 Nisan'da Yapı Fuarı'nda!

1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, usta mimarları ve malzeme uzmanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Mesh Bar 42'nci Yapı Fuarı'nda sergilenecek!

Dijital Mühendislik, Oliptek markasıyla birlikte lanse ettiği Mesh Bar ürününü 42'nci Yapı Fuarı’nda 10. salon F320 no’lu standta sergiliyor.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kordsa 40. Yapı Fuarı’nda!

Lastik, inşaat ve kompozit sektörlerinde “güçlendirici” olarak bilinen Kordsa 40. Yapı Fuarı’nda inşaat sektörü profesyonelleriyle buluşturdu.

Steelin 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda!

Yapı sistemleri markası Steelin, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yerini aldı. Şirket, fuarda ilgi odağı oldu.

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Häfele Concept Project ile geleceğin trendleri Yapı Fuarı’nda sergilendi!

Häfele, müteahhit, mimar ve proje üreticilerine, konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Concept Project’i TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı’nda profesyonellerle buluşturdu.

Braas Çatı Sistemleri, 22. İzmir Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Braas, İzmir Yapı Fuarının 22. yılında çimentolu kiremit üretiminde çığır açan yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Peliart, İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcılarla buluştu!

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri zirvesi “Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul” , sektörün Türkiye ve dünyadaki en önemli oyuncularının katılımıyla Tüyap Büyükçekmece fuar alanında katılımcılarla buluştu.

39. Yapı Fuarında afrika mı ağırlandı Haberi

39. Yapı Fuarında afrika mı ağırlandı

Türk inşaat sektörünün gözde pazarları arasında yer alan Kenya, Nijerya ve Mozambik'den satın alma heyetleri 39. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'da ağırlandı.


Afrika – Türkiye İnşaat Forumu ve İkili İş Görüşmeleri Toplantısı”nda Kenya, Nijerya ve Mozambik'in son beş yıldır inşaat sektöründeki büyümelerinin ülke ekonomilerinin büyümesinin önüne geçmesi ve 35 milyar dolarlık inşaat harcaması gerçekleştirmeleri öne çıkan konular arasında yer aldı.


YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen, Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, sektöre yeni pazarlar kazandırmayı ve yapı profesyonellerine bilgi akışı sağlamayı hedefleyen etkinlikleriyle devam ediyor. 100.000 m2’lik 14 salon ve açık alanda, 1.250 üretici firmanın en yeni...