07 / 05 / 2024

3.Ankara Mobilya Fuarına ziyaret

3.Ankara Mobilya Fuarına ziyaret

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara ekonomisinin ana damarlarından birinin Siteler’deki mobilyacılık sektörü olduğunu belirtti.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Hekim Yapı AŞ, TEBİF fuarına katıldı!

Hekim Yapı A.Ş., 19-22 Nisan 2018 tarihinde, Ankara'da düzenlenen Türkiye İnşaat Teknolojileri ve Endüstriyel Yapı Fuarı'na katıldı.

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

MOBİAD Almanya'daki mobilya fuarına katıldı!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti.

13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı dün kapılarını açtı. CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi gösteriliyor.

İstanbul Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

İstanbul’da kapılarını açan Avrasya'nın en büyük mobilya fuarının 3 milyar dolarlık mobilya ihracatı hedefine 800 milyon dolarla katkı vermesi bekleniyor. 500’den fazla markanın yer aldığı ve pazara kadar sürecek fuarda binlerce yeni ürün ziyaretçi bekliyor.

Urtim, Bauma Fuarı’na yeni ürünleriyle katıldı!

Yapı sektörünün en önemli fuarlarından Bauma Fuarı’na bu yıl 58 ülkeden, 3 bin 423 katılımcı ve 200 ülkenden yaklaşık 580 bin ziyaretçi katılımıyla Almanya’nın Münih kentinde düzenlendi.

MOSDER I Saloni Milano Mobilya Fuarı'na katıldı!

MOSDER üyeleri, 12-17 Nisan 2016 tarihleri arasında İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

3.Ankara Mobilya Fuarına ziyaret Haberi

3.Ankara Mobilya Fuarına ziyaret

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara ekonomisinin ana damarlarından birinin Siteler’deki mobilyacılık sektörü olduğunu belirterek, bu sektörün gelişimi ve daha fazla ihracat yapabilmesi için yurtiçi ve yurtdışı fuarların çok önemli olduğunu kaydetti.

ATO Başkanı Salih Bezci,  ANKAFF’ın düzenlediği 3.Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti. Ankara Siteler Mobilya Üreticileri Derneği ANSİMOD’un 7 bin metrekarelik standını da gezen Bezci, Türkiye’nin en büyük tek tip stant projesini hayata geçiren ANSİMOD yetkililerini kutladı.

ANSİMOD Genel Müdürü Kerem Özkanca’dan fuar hakkında bilgi alan Beczi, Ankara Mobilyacılar Sitesi’nin kurulduğu 1960 yılından bu yana marka haline dönüştüğünü ve bir “Ankara mobilyası” algısının oluştuğunu kaydetti. Ankara’nın sadece ev mobilyası alanında değil ofis mobilyasında da Türkiye’nin sayılı markalarının üretim merkezi durumunda olduğunu belirten Bezci, mobilya sektörünün son...