09 / 05 / 2024

3d isee sensör teknolojisi

3d isee sensör teknolojisi

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, 3 boyutlu sensör teknolojisi "3D i-See Sensör" ile yüksek enerji verimliliği sağlıyor. 3D i-See Sensör teknolojisi ile zemin sıcaklığını ölçümleyerek sensör fan hızını otomatik belirliyor.

TCDD olası afetler için düğmeye bastı! Demiryollarına deprem sensörü sistemi!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ray hatlarına sel ve deprem riskine karşı uyarı sistemleri yerleştirmeye başlandığını duyurdu.  

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Smartdetect Sensör Yazılım Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aleksander Dudnık, Evgenııa Dudnık ve Irına Sotnıchenko Oktay ortaklığında kuruldu.

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Samsung hayranlarına müjde! Döndürülebilir Flex Ekran Tanıtıldı

Samsung'un Sensör OLED ekran teknolojisi, ekranın herhangi bir yerindeki parmak izlerini tanıyabilir ve kalp atış hızını, kan basıncını ve stres seviyelerini ölçebilir.

Sony Xperia 1 V piyasaya sürüldü! İşte özellikleri

Sony kısa bir süre önce küresel pazarlarda yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xperia 1 V'yi tanıttı ve düşük ışıklı fotoğrafçılıkta önemli bir gelişme vaat eden mobil yığın sensör için benzersiz Exmor T'yi tanıttı.

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

Bosch HBF534EB0T Ankastre Fırın ne kadar, özellikleri neler? 30 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, 3D Hotair özelliği ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch çamaşır makineleri, yüksek teknolojili sensörlerle donatılmıştır ve bu sayede yıkama programını, yıkamakta olduğunuz çamaşırların türüne, ağırlığına ve kirlilik düzeyine göre otomatik olarak ayarlar. Bosch Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

3d isee sensör teknolojisi Haberi

3d isee sensör teknolojisi

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, 3 boyutlu sensör teknolojisi "3D i-See Sensör" ile yüksek enerji verimliliği ve konfor sağlıyor.


Şirket açıklamasına göre, yaz-kış konforlu ve sağlıklı mekanlar sağlanması için şart olan homojen hava dağılımı, ancak ortamın yatayda ve dikeyde her köşesinin analiz edilmesiyle mümkün oluyor. Yer ve tavan arasındaki yükseklik ile duvar ve cam önlerindeki ışıma farkları sıcaklık katmanlarında değişikliğe neden oluyor.


Mitsubishi Electric, 3D i-See Sensör teknolojisi ile zemin sıcaklığını ölçümleyerek sensör fan hızını ve hava yönlendirme şeklini otomatik olarak belirleyebiliyor. Mitsubishi Electric'in duvar tipi Kirigamine serisi klimalarında ve profesyonel ticari tip kaset tipi cihazlarda farklı versiyonlar ile kullanılan 3 boyutlu sensör sistemleri, değişken talepleri otomatik olarak karşılıyor.


Tam 232 adımda 8 sensör ile mekanın bin 856 hücresinden ölçüm alan 3D i-See...