06 / 05 / 2024

3D yazıcıdan ev çıkar mı

3D yazıcıdan ev çıkar mı

Dijital teknolojiler gayrimenkul sektörünü de dönüştürmeye başladı. Hollanda’da 3D yazıcılarla yapılan evlerde yaşam başladı. Yapay zeka ve sanal gerçeklik teknolojileri emlakçilik faaliyetlerinde adeta bir devrim yarattı...

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Pembe panjurlu evinize 75 bin TL'ye sahip olabilirsiniz!

3D yazıcı ile ev yapma projeleri artıyor. Peki maliyet, zaman ve kalite açısından bu tercihi yapmak mantıklı mı?

75 bin TL'ye 24 saatte ev sahibi olabilirsiniz! 

3D yazıcı ile ev yapma projeleri artmaya devam ediyor. Peki maliyet, zaman ve kalite açısından bu tercihi yapmak doğru mu? İşte detaylar...

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Gülşen İspanya'dan ev mi aldı?

Şarkıcı Gülşen'in İspanya'da vatandaşlık hakkı için İspanya'dan ev aldığı iddia edildi. 

Yazıcıdan çıkan evde hayat başladı!

Hollanda Eindhoven'da tamamen 3 boyutlu yazıcıyla yapılan ev kısa süre önce sahiplerine teslim edildi. Ev sahiplerinin yeni evlerinde hayatı başladı.

İBB'nin 3 boyutlu yazıcıyla inşa ettiği evlere yoğun ilgi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTON, 3D yazıcı kullanarak üç oda bir salondan meydana gelen konut inşa etti.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

Şadi Yazıcı'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki deprem ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi paylaştı. Yazıcı, Tuzla ilçesinin yüzde 98 oranında planlı bir ilçe olduğuna vurgu yaptı.

3 boyutlu yazıcıyla basılan ilk ev kullanıma sunuldu!

3 boyutlu yazıcı aracılığıyla Avrupa’daki ilk ‘Taş Devri’ konutu Hollanda Eindhoven'da kullanılıyor. 94 metrekare büyüklüğe sahip olan konut için ödenecek kira bedeli aylık 800 Euro olarak belirlendi.

3D yazıcıdan ev çıkar mı Haberi

3D yazıcıdan ev çıkar mı

Yapay zeka teknolojileri, akıllı gayrimenkul ofisleri, akıllı binalar, 3D yazıcık ev üretimleri ve 3D gözlüklerle yapılan sanal turlar... Teknoloji, hayatımızın her alanını değiştirmeye, dönüştürmeye devam ederken, yapılacakların sınırı olmadığını bir kez daha hatırlatıyor bize. Yukarıda saydığımız yeni teknolojiler gayrimenkul sektörünün geleceğini biçimlendirmeye aday.

Para dergisinde yer alan habere göre, önümüzdeki yıllarda insanlar, bir evde yaşama veya bir işyerinde çalışma paradigmalarının dramatik bir şekilde değiştiğine tanık olacak gibi görünüyor. Gelecek yıllarda, parçaların bir araya getirilmesiyle üretilen modüler yapıların artacağı ve gelecek 10 yılın sonunda 3D baskılı üretimlerin yayılacağı tahmin ediliyor. Sanal gerçeklik uygulamalarının emlak piyasasında hızla yaygınlaşacağına kesin gözle bakılıyor. Bu hafta gayrimenkul sektöründeki en yeni teknolojilere ve sunduğu olanaklara odaklandık.

3D YAZICILI EV DÖNEMİ

Nefin gayrimenkul teknolojileri alanında yaptığı çalışmalardan...