04 / 05 / 2024

3DKonutcom taraftarlara özel proje arama sayfası

3DKonutcom taraftarlara özel proje arama sayfası

Kullanıcılarının ekranına, 81 ilden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com, gayrimenkul arama konusunda pek çok ilki bir arada sunuyor...

Lig başladı, taraftarlara yılın müjdesi geldi! Ay sonuna kadar bu parayı alabilirsiniz! Hemen bakın!

Süper Lig’in ve 1’nci Lig’in 11 Ağustos’ta başlamasıyla birlikte heyecanlı ve çekişmeleri maçlara sahne oldu. Taraftarlara da Süper Lig heyecanının yanında bir kampanya sürprizi geldi. İş Bankası, kulüp logolu Maximum Kart’larla yapılacak harcamalara 100 TL MaxiPuan vereceğini duyurdu.

Bursa Kartal Yuvası açıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Bursa Kartal Yuvası açılışına katıldı. Başkan Orman, açılışa gelen taraftarlara imza dağıtarak fotoğraf çektirdi.

Fenerium, Karşıyaka'da açıldı!

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı ürünlerini Türkiye'nin her köşesindeki Fenerbahçeli taraftarlara ulaştırmayı amaçlayan Fenerium, İzmir Karşıyaka'da yeni mağazasını hizmete açtı.

Vodafone Arena Stadı'nın inşaat çalışmaları başladı!

Beşiktaş Kulubü'nden taraftarlara müjdeli haber geldi. Siyah-Beyazlılar yaptığı açıklamada, çalışmalara ara verilen Vodafone Arena'da yeniden işbaşı yapıldığını belirtti.

Beşiktaş Spor Kulübü'nün stadının inşaatı devam ediyor!

Yapımı hızla devam eden Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena için inşaat ekibi kamera karşısına geçti ve siyah-beyazlı taraftarlara "sabret" mesajı verdi...

Vodafone Arena 4G ile donatılıyor!

Beşikta ş'ın yeni stadı Vodafone Arena' daki inşaat devam ederken, gelen haberler taraftarları heyecanlandıracak cinsten. Star tamamlandığı zaman taraftarlara Vodafone ile 4G bağlantı imkanı sağlanacak...

Vodafone Arena tamamlandığında 4G bağlantı imkanı sunulacak!

BEŞİKTAŞ'IN yeni stadı Vodafone Arena' daki inşaat devam ederken, gelen haberler taraftarları heyecanlandıracak cinsten. Star tamamlandığı zaman taraftarlara Vodafone ile 4G bağlantı imkanı sağlanacak...

Jolly Tur Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenleyecek!

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş Travel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

JOLLY Tur Beşiktaşlı taraftara özel seyahat platformu kurdu!

JOLLY Tur, sektörde bir ilke imza atarak Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Beşiktaş taraftarlara özel seyahat platformu kurdu!

Jolly Tur, Beşiktaşlı taraftara özel bir seyahat platformu kurdu. Beşiktaş JK ile yapılan işbirliği ile hayata geçirilen BeşiktaşTravel seyahat platformunda Beşiktaşlı taraftarlara özel maç turları düzenlenecek.

Beşiktaş Travel, düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi!

Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi.

İzmir kulüpleri Alsancak Stadı'nın kapatılmasına isyan etti!

Alsancak Stadı, yeni sezonda kapılarını taraftarlara açamayacak. Bu karar, İzmir kulüplerine darbe vurdu. Ancak bundan etkilenen sadece yeşil saha değil. İzmir halkı, arazinin yerine alışveriş merkezi yapılacağı söylentilerinden rahatsız.

Fenerium, Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM'de açıldı!

Mağaza sayısını her geçen gün arttırarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini Türkiye'nin her köşesindeki Fenerbahçeli taraftarlara ulaştırmayı amaçlayan Fenerium, Diyarbakır'da yeni şubesini açtı. Daha fazla şube açmaya devam edilecek.

3DKonutcom taraftarlara özel proje arama sayfası Haberi

3DKonutcom taraftarlara özel proje arama sayfası

3 büyüklerin stadlarına yakın lokasyondaki projeler harita üzerindeki gerçek yerlerinde 3 boyutlu olarak sunuluyor.


Kullanıcılarının ekranına, 81 ilden inşaat projelerini harita üzerindeki gerçek yerinde 3 boyutlu olarak getiren 3DKonut.com, gayrimenkul arama konusunda pek çok ilki bir arada sunuyor. Kişiye özel listelerin olduğu sitede 3 büyüklere gönül veren taraftarlar da unutulmadı. 3DKonut.com’u ziyaret edenler, taraftarı oldukları Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş futbol takımlarının stadlarına yakın konut projelerini bir arada görebiliyor. Beğendiği projeyi haritadaki 3 boyutlu görüntüleriyle birlikte gezerken, kat planlarından ulaşım seçeneklerine kadar o proje hakkındaki tüm detayları öğrenip, dilerse inşaat firmasının satış ofisiyle anında iletişime geçebiliyor.


Galatasaray Türk Telekom Arena; http://3dkonut.com/proje-listeleri/19-turk-telekom-arena-stadina-yakin-projeler


Beşiktaş İnönü; http://3dkonut.com/proje-listeleri/20-besiktas-inonu-stadina-yakin-projeler


Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu;http://3dkonut.com/proje-listeleri/18-fenerbahce-sukru-saracoglu-stadina-yakin-projeler


Sunduğu 3 boyutlu uygulama ile gayrimenkul sektöründe yeni bir trend başlatan 3DKonut.com’un yöneticisi Aybars Görpe, sitenin 2014 versiyonunda...