04 / 05 / 2024

3.havalimanı nihat özdemir

3.havalimanı nihat özdemir

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul'a yapılacak 3.havalimanı için 7,5 milyar dolara gerek olduğunu söyledi...

Nihat Özdemir, TFF Başkanlığı için adaylığını açıkladı!

TFF Başkanlığı için adı geçen isimlerden olan Limak Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nihat Özdemir düğmeye bastı. 3. Lig kulüpleriyle iftar yemeğinde buluşan Özdemir, aday olacağını açıkladı...

3. Havalimanı'nda yeni ortak çok zor!

Limak'ın Başkanı Nihat Özdemir, inşaatı devam eden 3'üncü Havalimanı'na ortak almayla ilgili işlettiğimiz havalimanlarına teklifleri düşünürüz ama 3'üncü havalimanı için kolay değil" dedi.

3. Havalimanı'nda çalışmalar rekor hızla sürüyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndan itibaren İstanbul 3. Havalimanı'nı açmayı planladıklarını açıkladı. 

3. havalimanı için 500 kamyon ve kamyoncu aranıyor!

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. havalimanı için 500 kamyon ve kamyoncu arandığını söyledi. Özdemir, Türkiye’nin en büyük problemlerinden birinin ara eleman olduğunu aktardı.

Nihat Özdemir: 3. Havalimanı örnek gösteriliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  İngiltere'de Londra'nın Belediye Başkanı Heathrow Gatwick havalimanı artık sıkışıyor diyor. Yeni havalimanı yapmak istiyor. 3. Havalimanını örnek gösteriyor" dedi.

3. Havalimanı'nın yanına lojistik merkez kurulacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ihracatın değerlendirildiği toplantıda açıklamalarda bulundu. Zeybekçi, 3. Havalimanı'nın yanına e-ticaret ve lojistik merkezi kuracaklarını söyledi.

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

3. Havalimanı Şubat 2018'e yetiştirilecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, 3. havalimanının yüzde 25’nin tamamlandığını ve 1.8 milyar Euro harcama yapıldığını söyleyerek Şubat 2018’e yetiştirilmesi için büyük bir çaba içinde olduklarını belirtti.

İstanbul'un gelişme trendinde adresi 3. Havalimanı ve Köprü!

Keleşoğlu Holding Pazarlama ve Satış Koordinatörü Bilge Özdemir bugünkü yazısında İstanbul'un gayrimenkul gelişme trendinde adresin 3. Havalimanı ve Köprü olduğunu belirtti. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı..

3. Havalimanı'nın Karadeniz sahiline liman geliyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İGA Yönetim Kurulu üyesi Nihat Özdemir, 3. Havalimanını yaptıklarını, buraya gelecek yolcu ve araç sayısının belli olduğunu belirterek, 3. Havalimanı'nın Karadeniz sahiline liman yapmayı planladıklarını söyledi.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı için 1,7 milyar avro harcandı!

Nihat Özdemir, "Projeye bugün itibariyle 1,7 milyar avro kaynak harcamış bulunuyoruz. İş takvimimize göre, sıkıntısız şekilde ilerlediğimiz bu dev projeyi taahhüt ettiğimiz tarihte Türk havacılığının hizmetine sunmuş olacağız" dedi.

Nihat Özdemir: 3. havalimanı takviminde sarkma yok!

Limak Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, söz verdikleri gibi 2018'in ilk çeyreğinde 3. havalimanının ilk etabını tamamlayacaklarını belirterek, takvimde sarkma olmadığı hatta programa dakikası dakikasına uyulduğunu söylüyor.

Nihat Özdemir 3. Havalimanı'nıın inşaatındaki son durumu anlattı!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul'da yapımı devam eden üçüncü havalimanı projesine değinerek, "yapılamayacak" denilen çalışmanın önemli bir noktaya geldiğini bildirdi.

3.havalimanı nihat özdemir Haberi

3.havalimanı nihat özdemir
İstanbul'a inşa edilecek 3.havalimanı hakkında konuşan Limak Holding Başkanı Nihar Özdemir, havalimanı için finansal sorun yaşanmadığını söyledi. Özdemir, gerekli olan 7,5 milyar doların 6,3 milyar dolarının devlet garantisinde olduğunu...