28 / 04 / 2024

3.köprü çalışmaları son durum

3.köprü çalışmaları son durum

Anadolu yakasının hızlı gelişen lokasyonu Sultanbeyli, ulaşım projeleri ve markalı konut projeleriyle değerini her geçen gün artırıyor.

3. Köprüde iki yaka birbirine bağlandı!

Yapımına 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve 25 Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kuleleri arasında kedi yolu ve ana kablonun yapımında kullanılacak kılavuz halatı çekilmesi işlemi tamamlandı.

3. köprü inşaatından son durum fotoğrafları!

IC İçtaş – Astaldi JV tarafından çalışmaları yürütülen 3. köprü projesinin 2014 yılı bitiminde son hali görüntülendi. İşte 29 Ekim 2015 tarihinde açılacak olan 3. köprü projesinin son fotoğrafları...

3.köprü çalışmaları denizden sürecek!

İstanbul'un üçüncü köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün 320 metreyi bulacak kuleleri 250 metreyi aştı. Geçen yıl 29 Mayıs'ta temeli atılan köprüde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Çalışmalar son sürat devam ediyor! Türkiye’nin altını işte burada!

Enerji ve madencilik alanındaki çalışmaları son sürat devam ediyor. Bilecik'te keşfedilen yaklaşık olarak 6,5 milyar dolar değerindeki 3,5 milyon ons altın ekonomiye kazandırılacak. İşte detaylar!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

Rize'de yıkım çalışmaları sona eriyor!

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkım işlemleri aralıksız devam ediyor. 174 ofis ve 60 konutun tahliye edilmesinin ardından başlanan yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Bursa Çarşıbaşı'nda yıkım çalışmaları tam gaz!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi dahilinde yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi son olarak  Pirinç Han’ın arka tarafındaki bir binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'daki yıkım çalışmalarına son durum ne?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun bölgesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Kahramanmaraş Divanlı'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayaltı Caddesi’nde başlatılan yol genişletme ve yıkım çalışmaları Divanlı Mahallesi’nde de sürüyor.

3. havalimanında çalışmalar son sürat devam ediyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak, dünyanın en büyük havalimanı olarak planlanan İstanbul Yeni Havalimanının hedeflenen açılış tarihinde hazır hale getirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı. 

3. Köprü güzergahındaki ağaç kesme çalışmaları meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, 3. Köprü güzergahındaki bir ağaç kesme çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Hatay Defne'deki köprü çalışmalarında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Defne İlçesine bağlı Balıklıdere Mahallesi’nde Asi Nehri’nin iki yakasını birbirine bağlayacak köprüde gerçekleştirilen özverili çalışmalarda finale geldi.

3. köprüde çalışan işçilerinin ikramiyesi ödendi!

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde çalışan işçilerin ikramiyeleri verilen söz üzerine ramazan ayından önce ödendi.

İzmir trafiği Meles'teki köprü çalışmaları nedeniyle kapatıldı!

Konak ve Karşıyaka tramvayları güzergahlarında yeralan Bostanlı köprüsü ve Şehitler Caddesi'ndeki Meles köprüsüne yönelik çalışma için trafik akışını kamuoyunu bilgilendirmeden değiştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, gecikmeli olarak açıklama yaptı.

3. köprüde ikramiye krizi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz ay 3. Boğaz Köprüsü’nde son tabliye yerleştirilme töreninde, yüklenici firma yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen’den işçiler için aldığı," 3’er bin lira ikramiye" sözü krize yol açtı.

3.köprü çalışmaları son durum Haberi

3.köprü çalışmaları son durum

Hızla kabuk değiştiren ilçede 3. köprünün Alemdağ ve Mevlana mahallesinde yer alan çıkışları yatırımcıların iştahını kabartıyor. Son yıllardaki yükselişiyle yatırımcının ilgisini çeken bölgede konut fiyatlarındaki büyük artış dikkat çekiyor. Bölgede satılık konut fiyatları geçtiğimiz yıldan bu yıla tam yüzde 57 oranında artış gösterdi. Metrekare ortalama konut fiyatının 2.726 TL’ye kadar ulaştığı Sultanbeyli’de kiralık konutların metrekaresi ise 10 TL...