18 / 05 / 2024

3M bant

3M bant

3M’in Command™ askı ve bantları, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor.

1 dolar bugün 30,30 TL'den işlem görüyor! 30 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı!

Dolar 30 Ocak 2024 Salı gününe 30,30 TL'den güne başladı. Kurda dar bant aralığında hareketlilik devam ediyor. 

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

Redmi Smart Band 2 bekleyenlere mutlu haber! İşte özellikleri

Bir ay önce Çin'de piyasaya sürüldükten sonra, yeni Redmi Band 2, uygun fiyatlı, hafif akıllı bant için fiyatları ve resmi pazarlama materyallerini  nihayet Avrupa pazarına doğru yola çıkarıyor.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomistten bomba yorum '2023 altın yılı olacak'

Ekonomist Belgin Maviş, "Yükseliş trendine girerse 1750’ye kadar tepki yükselişi olur ancak 1750 aşıldığında ikinci bant hareketine geçer, daha önce böyle bir hareket yaptığında 1809’lara kadar yükseldi. Böyle bir hareket ihtimalini akıllara getirir. Piyasada biraz kafalar karışık, Fed’in faiz artış

Show Market’ten dev kampanya! Kırtasiye ürünlerinde kaçırılmayacak fırsat! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir süre kala Show Market, defter, kalem, bant gibi kırtasiye ürünlerinde kampanya yaptı. İşte, pek çok üründe indirime giden Show Market’in 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Enflasyon verileri sonrası İslam Memiş'ten uyarı: Bu seviyeye dikkat edin

Enflasyon rakamlarının açıklanması ve asgari ücrete gelecek olan ek zammın duyurulmasının ardından piyasalardaki hareketliliği yorumlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunun kritik seviyelerde olduğunu belirterek takip edilecek bant aralığını duyurdu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mansur Marangoz tarafından kuruldu. 

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Aydoğdu tarafından kuruldu. 

3m Diyar Elektrik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Diyar Elektrik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammed Besim Dikici tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Schindler Türkeli yatırım için harekete geçiyor!

Dünyanın en büyük büyük asansör ve yürüyen merdiven üretici olan Schindler Türkeli yatırım için harekete geçti. Türkeli, 300’den fazla asansör, 160 yürüyen bant ve 160 yürüyen merdiven üretecek.

3M bant Haberi

3M bant

Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.


Yenilikçi çözümleriyle hayatı iyileştiren, pek çok ilke imza atan 3M, evlerinde değişiklik yapmak isteyenlere Command™ Cırt Cırt Bant ve Askılar ile büyük bir kolaylık sağlıyor.


Command™ Cırt Cırt Bantlar duvarlarına zarar vermeden tablo ve fotoğraf asmak ve asılan eşyaların yerini değiştirmek isteyenlere esnek kullanım seçenekleriyle cazip bir çözüm sunuyor. Farklı boy seçenekleri olan Command™ Cırt Cırt Bantlar, üstelik 7 kg’a kadar ağırlık taşıyabiliyor ve çıkarıldığında duvara zarar vermiyor.


Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan Command™ çerçeve  askıları da yine benzer şekilde  evlerde duvarlara zarar vermeden dekorasyon yapabilmek için alternatifler sunuyor. İstenildiğinde, iz bırakmadan çıkarılabilen Command™ askılar, duvarlarda çivi deliği oluşturmaması sayesinde...