07 / 05 / 2024

3M yaratıcı mimari etkinlikleri ne zaman

3M yaratıcı mimari etkinlikleri ne zaman

3M yaratıcı mimari etkinliklere destek vermeye devam ediyor. Terminal Design tarafından düzenlenen “ Mekân ve Olasılıklar ”etkinliği 3-4-5 Nisan tarihlerinde Karaköy Rum İlkokulu’ nda gerçekleştirilecek.

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek!

Archisections tarafından Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek. Yarışmaya başvurular; Mimarlık, İç Mimarlık, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı alanlarından alınacak…

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaratıcılık Dünyası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Başakşehir'de 100 TL sermaye bedeli ile Moh'd F. tarafından kuruldu. 

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Vatandaşlara yaşam alanı yaratmalıyız!

COBE'nin kurucusu ve yaratıcı direktörü Dan Stubbergaard, mimari ve kentsel yaşam alanları hakkında görüşlerini paylaştı. İşte o haber...

Ev dekorasyonunda yaratıcı olun!

Sabah Gazetesi yazarı olan Yasemin Savcı bugünkü yazısında ev dekorasyonunda yaratıcılığı ve önemini anlattı. İşte o haber...

Genç inşaat mühendislerine yaratıcılık ve tecrübe eğitimi!

DİYARBAKIR İnşaat Mühendisi Odası (İMO) yöneticileri, Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelerek, tecrübe ve yaratıcılık konusunda eğitim verdi.

Rigips'ten alçı levha sistemleri için dayanıklı ve yaratıcı çözümler!

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips, alçı levha sistemleri için geliştirdiği yeni köşe profilleri AquaBead ve EasyFlex ile duvar ve tavan oluşumlarındaki köşeler için dayanıklı ve yaratıcı çözümler sunuyor...

Filli Boya farklılık yaratıyor!

Filli Boya, farklı ürün ve renk seçenekleri ile mekânlarda yarattığı ufak dokunuşlarla yaratıcı, çarpıcı ve estetik alanların elde edilmesine katkı sağlıyor.

Orjin Maslak'ta Skyroof Bioklimatik Pergola dönemi başladı!

Palmiye, Maslak bölgesinin yükselen yıldızı Orjin Maslak Plaza’nın foodCourt projesi için mimari çözümler sundu. Şık tasarımı dikkat çeken Orjin Maslak, Palmiye yaratıcılığı ile foodCourt alanını dört mevsim kullanılabilir hale getirdi.

İsvea Lunna ile yaratıcılıkta yeni ufuk!

Özgün tasarımları ile yapı sektöründe adından sıkça söz ettiren İtalyan markası ISVEA, yaratıcılıkta sınırları zorlayan serisi “Lunna” ile banyolardaki tasarım anlayışına yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor.

Arıcan İnşaat Mersin'de 30 ofisten oluşan projesini hayata geçiriyor!

Son 10 yıl içerisinde inşa ettiği birçok modern projede akıl ile yaratıcılığı birleştiren Arıcan inşaat; Mersin'in mimari geleceğine yön verecek, 30 ofisten oluşan Arıcan Perspective Projesi ile bilinen bütün kalıpları yıkıyor.

3M yaratıcı mimari etkinlikleri ne zaman Haberi

3M yaratıcı mimari etkinlikleri ne zaman

3M’in desteklediği etkinlikte konferansların yanı sıra ünlü tasarımcı ve mimarların ürettikleri mekânsal örneklemeler de yer alacak.  İç mimar Yalın Tan ve Jeyan Ülkü’nün, camın renginin farklı bakış açılarına ve ışığın durumuna göre değişmesini sağlayan 3M Dichroic cam filminden oluşturduğu etkileyici tematik tasarım da ziyaretçilerle buluşacak.

Mekânsal iletişim ve tasarım alanında yeni yaklaşımlar sunmak üzere, Terminal Design tarafından, 3M katkılarıyla düzenlenen “Mekân ve Olasılıklar” etkinliği, 3-4-5 Nisan tarihlerinde Karaköy Rum İlkokulu’nda gerçekleştirilecek.


İlk gün "Perakendede Mekânsal Yaklaşımlar", ikinci gün "Müze ve Sergilemede Kurgu", üçüncü gün ise "Mekânsal İletişimde Araçlar" temalarına odaklanacak ve alanında dünyaca ünlü isimlerin konuşmacı olacağı konferanslara ev sahipliği yapacak olan “Mekân ve Olasılıklar”da, ayrıca Atila Kuzu ve Levent Çırpıcı, Aziz Sarıyer, Durmuş Dilekçi ve Salih Küçüktuna, Nilüfer Kozikoğlu, Yalın...