26 / 05 / 2024

4 5G ihalesi

4 5G ihalesi

4.5G ihalesi gündemi kapsamında Türkiye'deki fiber altyapısının bu yeni teknolojiye hazır olup olmadığı tartışmalarına Telkoder'den cevap geldi.

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden o ilde imarlı arsa fırsatı! İhalesi 4 Ekim'de!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Onikişubat'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye o ilde arsa satacak! İhalesi 4 Ekim'de!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan arsanın satışı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 10.00'da yapılacak.

İl Özel İdare o ilde imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Ekim'de!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 4 bin 66 metrekare alana sahip.

Belediye 4 bin 275 metrekarelik arsa satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Önsen Mahallesi'nde yer alan 4 bin 275 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos'ta yapılacak.

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Edremit Belediyesi arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Süphan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Vakıflar İstanbul'un göbeğinde arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi Fuzul GYO'nun!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Fuzul GYO, Başakşehir’e değer katacak bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor. Fuzul GYO, Emlak Konut GYO’nun Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesini 4.125.000.000 TL satış geliri bedeliyle kazandı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap  ihalesine hangi firmalar teklif verdi? 

Belediye ticaret ve turizm alanı imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Terme'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Vodafone'dan büyük başarı! Yapay zeka ile 4.5G şebekesinde yüzde 9’a enerji tasarrufu 

Müşterilerini dijital dünyanın imkanlarından en üst düzeyde faydalandırmayı hedefleyen Vodafone, mobil altyapı yönetiminde bir yeniliğe daha imza attı.

Siz de 67 bin TL'ye 500 metrekare imarlı arsa sahibi olabilirsiniz! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Çiçekpınar - Orta Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 14:10'da yapılacak.

4 5G ihalesi Haberi

4 5G ihalesi

Telkoder Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ata Arıak, 4.5G'deki bant genişliklerini sağlıklı bir şekilde sağlamak için mevcut fiber altyapısının yeterli olmadığını ve 5-6 kat artırılması gerektiğini kaydetti.


Elektronik haberleşme alanında Türkiye gündeminin en önemli maddesi olan 4.5G ihalesine yönelik Telkoder'den bir açıklama yapıldı. Türkiye'deki mevcut fiber altyapısının bu yeni teknolojiye ne ölçüde hazır olduğu konusunda açıklama yapan Telkoder Başkanı Yusuf Ata Arıak, 4.5G teknolojisini tam anlamıyla kullanabilmek için mevcut fiber altyapısının 5-6 kat artırılması gerektiğini, mevcut açığın kısa sürede kapatılmasının çok zor olduğunu dile getirdi.


4.5G teknolojisi için fiber altyapının olmazsa olmaz olduğunu belirten Yusuf Ata Arıak, 4.5G ile ortaya çıkacak olan büyük kapasitenin taşınabilmesi için her baz istasyonunun fiber ile merkez santrallere bağlanması gerektiğini, yeni ihale ile halihazırda 65 bin civarında...