06 / 05 / 2024

4. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri

4. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri

Sinpaş GYO Bursa Modern’in ana sponsorluğunda düzenlenecek olan IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Töreni’ni 29 Mart 2013 Cuma günü Hilton Otel’de gerçekleştirecek..

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Altın yeniden 2 bin 250 TL'nin üzerine çıktı, İslam Memiş'ten 4 yeni seviye geldi! 

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların gündeminden düşmeyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten 4 yeni seviye geldi...

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

Gram altın için flaş bir tahmin geldi! Çarpan etkisiyle 4 bin TL'yi görebilir!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili flaş bir tahmin geldi. Yapılan tahminlerde gram altının çarpan etkisiyle 4 bin TL'yi görebileceği belirtildi.

Uzmanından gram altın tahmini! 4 Şubat Pazar gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatları döviz kuru, altının ons değeri ve küresel piyasalarda yaşanan son dakika gelişmelerine bağlı olarak dalgalı bir seyir izlediği kaydedildi. 4 Şubat 2024 çeyrek, tam, gram altın fiyatları ne kadar?

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse ve Ata beşli altın fiyatları kaç TL? 4 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2086 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 4 Aralık 2023 altın fiyatları. 

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın bugün ne kadar oldu? 4 Kasım Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Fed'in faiz kararı ve jeopolitik risklerin etkisi ile altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 4 Kasım Cumartesi canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar o güne odaklandı! 4 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın yatırımcılarının gözü ABD Merkez Bankası faiz kararında. Karar sonucu altın fiyatlarını etkileyecek. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar oldu? 4 Eylül 2023 canlı altın

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bayram sonu yükselişe geçen altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber! Gram altın 4.000 TL olacak! Cüzdanını kapan hemen kuyumcuya ışınlanacak!

Altın borcu olanlara yas tutturacak haber... Ünlü yazar Haluk Özdil, kişisel YouTube kanalında yaptığı açıklamada, gram altın fiyatının 4.000 TL'ye yükselebileceğini tahmin ettiğini belirtti.

5 yılda memur maaşının alım gücü 6 adet, asgari ücretlinin alım gücü 2.4 adet çeyrek altın tutarında azaldı! 

Sağlık çalışanları başta olacak şekilde memurların aldığı maaşlar ile asgari ücretin son 5 senede altın, dolar ve Euro karşısında eridi. Buna göre, memur maaşının alım gücü 6 adet, asgari ücretlinin alım gücü 2.4 adet çeyrek altın tutarında azaldı. İşte ayrıntılar...

Çeyrek Altın ne kadar 4 Haziran 2023? Tam altın ne kadar? 22 ayar bilezik gramının fiyatı ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.312,48 liradan satılıyor. 4 Haziran 2023 yani haftanın son gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 4 Haziran altın fiyatları!

4. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Haberi

4. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri

Sinpaş GYO Bursa Modern’in ana sponsorluğunda düzenlenecek olan IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri Töreni’ni 29 Mart 2013 Cuma günü Hilton Otel’de gerçekleştirecek. Bursa Kükürtlü Lions Kulübü’nün önderliğinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilecek ödül töreninde ünlü sanatçı Özcan Deniz sahne alacak.


“Lions Alzheimer Sosyal Hizmet Evi ”projesi ve “Özel Samanlı İş Eğitim Okulu” yararına düzenlenecek IV. Altın Aslan Meslek Başarı Ödülleri yerel ve ulusal bazda olmak üzere 2 kategoride verilecek. Yerel bazda Bursa’mıza değer katan, istihdam sağlayan, başarılı iş kadını ve iş adamı, en başarılı genç iş kadını ve iş adamı ödülleri sahiplerini bulacak. Ulusal bazda Tiyatro ve Televizyon ödülleri kategorisinde ise en iyi drama kadın

ve erkek oyuncu, en iyi komedi kadın ve erkek oyuncu, en iyi haber spikeri, en...