05 / 05 / 2024

4 ayrı firma ödülü

4 ayrı firma ödülü

Yapı - Endüstri Merkezi tarafından yayımlanan ve yapı sektörünün en kapsamlı ürün ve malzeme kaynağı olarak nitelendirilen Yapı Kataloğu, düzenlenen özel bir etkinlikle üyeleriyle buluştu.

150 bin TL faizsiz kredi desteği ve 24 ek maaş! Kimler bu destekten yararlanacak?

Evlilik öncesi ve sonrasında kadınlar için 4 ayrı destek paketi gündemde. Bu süreçte, çeyiz parası ile 24 maaş verilirken, evlilik desteği 150 bin TL olarak ödeniyor. Öte yandan hesap açanlara da destek olacağı kaydedildi.

Hazine binasına deprem testi yapılacak...

Hazine ve Maliye Bakanlığı binası için ODTÜ’den son rapor da kötü geldi. Personeli dört 4 ayrı kuruma dağıtılan Hazine’nin boş gökdeleninde deprem testi yapılacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? Okan Tüysüz resmen açıkladı: İşte 4 ayrı İstanbul depremi senaryosu!

Deprem uzmanı jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, 4 ayrı İstanbul depremi senaryosunu paylaştı. Peki Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? 

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Cosmetica 4'lü indirime gitti! İşte Cosmetica 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yükselişe geçen Cosmetica üyelerine 4 ayrı kategoride yüzde 20 indirim fırsatları sunuyor. Kapış kapış giden Cosmitica ürünlerinde indirim 25 Eylül'de sona erecek, kaçırmayın.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı. Peki Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? Sözleşme bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar...

Otomotiv satışlarında zirve yerli üreticilerin oldu! 4 yerli üretici firma yer aldı! İşte o markalar...

Türkiye otomotiv pazarında 2022 senesinin ilk 6 ayında toplam satışlarda, zirvenin ilk 5'inde 4 yerli üretici firma yer aldı! İthal araçların satışlardan aldığı pay yüzde 56,55, yerli üretim araçların payı ise yüzde 43,44 olarak belirlendi.

İzmir Narlıdere'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Narlıdere Belediyesi, 4 ayrı mahallede uzun senelerdir devam ettirdiği kentsel dönüşüm projelerinde mutlu sona geldi. Çatalkaya, Narlı, Atatürk ile 2. İnönü mahallelerini dahil eden kentsel dönüşüm projeleri için beklenen müjde Ankara’dan verildi.

51 yıllık gayrimenkul anlaşmazlığı arabuluculukla çözüldü!

Yarım asırdır 4 ayrı tarafı olan ipotek anlaşmazlığı 22 günde çözüme kavuştu. Arabuluculuk yöntemi ile mahkemeye gidilmeden çözülen uyuşmazlıkta, 51 sene önce gayrimenkul üzerine konulan ipotek kaldırıldı.

Başvuru yapan herkese 1000 TL ödeme!

Hükümet duyurdu, tüm vatandaşlara 4 ayrı destek verilecek. 1000 TL pandemi desteklerinden yiyecek, odun, kömür ve elektrik takviyelerine varana kadar bir hayli alternatif sağlanıyor. İşte tüm merak edilenler...

Ankara Büyükşehir'den Ankapark için 3.8 milyon TL bütçe!

ABB, ASKİ ve EGO’nun 2021 bütçelerinin toplamı 13 milyar 345 milyon TL olarak belirlendi. ABB’nin bütçesinde şu anda kapalı olan Ankapark’a 4 ayrı kalemde 3 milyon 850 bin TL bütçe ayrıldı. 

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Berat Albayrak: 4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı olsun!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarının 4 yeni kredi paketini hayata geçirmesine ilişkin, "4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

4 ayrı firma ödülü Haberi

4 ayrı firma ödülü

Yapı Kataloğu, düzenlenen özel bir etkinlikle üyeleriyle buluştu. Etkinlikte geleneksel olarak düzenlenen törenle dört ayrı yapı firmasına da Yapı Kataloğu Özel Ödülü verildi. 


Yapı Kataloğu, yeni eklenen özellikleri ve dört platformlu yapısı ile üyesi olan firmalara malzeme ve hizmetlerini 150.000'in üzerinde kullanıcıya tanıtma olanağı sunuyor. Kullanıcılar yenilenen kataloğa, iPhone ve iPad'in yanı sıra Android uygulamasıyla da mobil platformlardan binlerce malzeme, ürün ve firma bilgisine istenilen yerden...