13 / 05 / 2024

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

Yatırımcılara büyük müjde! Yüzde 20 indirimle her türlü belge, vergi, resim ve harçtan muaf 4 arsa ve 3 arazi satılacak!

Bursa ve Sakarya'da yer alan arsa ile araziler yüzde 20 indirimle satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan İzmir ve 1 şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihaleleri 4 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde yapılacak.

3 ilde 4 arsa ve arazi satılacak! 226.4 milyon TL'lik dev satış!

Antalya, Kahramanmaraş ve Diyarbakır'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Kandilli'de 40 adet daire satılıyor! Megakentte 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 ev sahibi olma fırsatı! 

Üskadar Belediyesi, Kandilli'de yer alan 40 adet 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konutu satıyor. Peki konutların satış ihalesi ne zaman? Evlerin fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Bu projeyle ekmekler sadece 4 TL! Halk ekmekten bile ucuza olan o ekmekler yakında satışta...

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Her İlde Bir Ekmek Fırını Projesi' çerçevesinde Bursa'da bulunan Hacı Sevim Yıldız-4 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ekmek fırını faaliyete geçti. Bu fırında öğrenciler tarafından hazırlanan ekmekler, Bursa'da belirlenen 9 farklı noktada 4 TL fiyatla  sunulacak...

Seba Gölköy'de teslimler Aralık'ta! Vade ve indirim fırsatını kaçırmayın! 

Seba Gölköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 4+1 ve 6+1 müstakil villalar yer alıyor. Peki Seba Gölköy'de villa fiyatları ne kadar? İşte Seba Gölköy ile ilgili merak edilenler...

Emekliliği sonuçlanmayan EYT'liler hemen bakın! 4 maaş ve 2 ikramiye fırsatı! Bu detayları aman gözden kaçırmayın! 

EYT şartlarını taşıdığı halde henüz başvurusu sonuçlanmayan kişiler konuya ilişkin gelişmeleri merak ediyor. İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete başvurusu sonuçlanmayan EYT'lileri uyardı. İşte o açıklamalar...

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 taksitle 4 arsa ve 1 arazi satılıyor! Milli Emlak tek tek açıkladı!

Muğla ili Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Seydikemer ilçesi, Kemeraltı Mahallesi'nde yer alan  4 arsa ve 1 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 taksit imkanıyla satıyor. Peki Muğla'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Carrefour'dan bomba ayçiçek yağı kampanyası! 1,2,4,5 Litre fiyatları kuyruk oluşturan cinsten

Ayçiçek yağında büyük indirim Carrefour'dan geldi. Ard arda yapılan indirimlere Carrefour'un uyguladığı tarife ise  1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağına geldi. ücretleri resmen dip fiyata gelen ayçiçek yağına ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Ayçiçek yağında çılgın indirim! 1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatları birden düştü!

Son dönemlerde yüksek fiyatlarıyla dikkat çeken ayçiçek yağına bir marketten indirim haberi geldi. CarrefourSA, 1 litre, 2 litre, 4 litre ve 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarında büyük indirim yaptı. 

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı Haberi

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda, farklı ülkelerden gelen ziyaretçiler firmalarla iş görüşmeleri yapıldı. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Cihat Alagöz kendileri açısından başarı dolu bir fuar gerçekleştirildiğini belirterek, fuarın evlenenleri, evini yenilemek isteyenleri ve otomobil meraklılarını aynı çatı altında topladığını dile getirdi. 

Alagöz, binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapıldığını dile getirerek, "Şu anda geçen seneki fuarımıza göre yüzde 15-20 civarında her gün daha fazla ziyaretçi geldi. Bugün yine ilgi çok yoğun. Doğu Marmara'dan insanlar fuarımıza geliyor. Katılımcılarımızla görüştüm. Katılımcılarımız da çok memnunlar, gayri menkul firmalarımız hem satış hem de gelecek dönemle alakalı opsiyonlar almışlar. Gelinlik firmaları bir döneminin tamamının siparişini çektiklerini söylüyor. Mobilya ve kuyumculuk firmalarımız da öyle. Bu göl, Kocaeli'de maya tuttu." diye konuştu.