06 / 05 / 2024

4 ilde gayrimenkul dolandırıcılığında kaç kişi tutuklandı

4 ilde gayrimenkul dolandırıcılığında kaç kişi tutuklandı

Gaziantep merkezli 4 ilde gayrimenkul dolandırıcılığına yönelik operasyonda gözaltına alınan 42 kişiden 13'ü ifadelerinin ardından, serbest bırakıldı. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan biri avukat 29 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Milli Emlak'tan 4 ilde KDV'den muaf satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 şehirde yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf olmasıyla da yatırımcıların dikkatini çekiyor. İşte o ihale ilanları..

Milli Emlak'tan 4 ilde arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bingöl, Konya, Nevşehir ve Elazığ'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den 4 şehre binden fazla yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerde toplam 1.008 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den 4 ile 1.216 yeni konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde 1.216 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi 29 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı birçok ilde personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde personel alınacak. Toplam 4 ilde yapılacak personel alımları için açık kadrolar, başvuru şartları ve son başvuru tarihleri açıklandı. İşte detaylar...

İl Özel İdare 4 gayrimenkul satacak!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Elazığ'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 18 Temmu 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Karayolları o ilde gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü Tekirdağ İli Marmara Ereğlisi İlçesi, Çeşmeli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Tekirdağ Marmaraereğlisi'nde 4 gayrimenkul satılıyor! 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Tekirdağ ili Marmaraereğlisi Belediyesi, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

TCDD o ilde gayrimenkul satacak!

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Tekirdağ'da 4 gayrimenkul satılıyor! 765 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ ili Marmaraereğlisi Belediyesi, Tekirdağ ili, Marmaraereğlisi ilçesi, Dereağzı Mahallesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Bursa'da 4 gayrimenkul satıyor!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa'da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

4 ilde gayrimenkul dolandırıcılığında kaç kişi tutuklandı Haberi

4 ilde gayrimenkul dolandırıcılığında kaç kişi tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro ile Suç Gelirleriyle Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin 3 gün önce Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis ve Kocaeli'de gerçekleştirdiği operasyonda gözaltına alınan 42 kişiden 13'ü ifadelerinin ardından, serbest bırakıldı.


İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan biri avukat 29 şüpheli ise güvenlik önlemleri altında, "örgütlü dolandırıcılık", "resmi belgede sahtecilik", "yaralama", "tehdit" ve "şantaj" suçlarından adliyeye sevk edildi.


Olay


İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro ile Suç Gelirleriyle Mücadele Amirliği ekiplerinin yaklaşık bir yıl süren teknik ve fiziki takibin ardında 4 ilde 51 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda ilk etapta 35 kişi gözaltına alınmış, daha sonra aranan 7 kişi de yakalanmıştı. 


Zanlıların, kendilerini zengin iş adamı gibi tanıtarak, arazi pazarlığı yaptığı, tapu müdürlüklerinde arazi satışını...