10 / 05 / 2024

4. Levent Ayazağa

4. Levent Ayazağa

4. Levent-Darüşşafaka Metro Projesi kapsamındaki İstanbul Metrosu III. Aşama 4. Levent-Ayazağa Kesimi, Seyrantepe Depo Sahası Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri Projesi'nde sözleşme bedelinin yüzde 31,30’u kadar iş artışına izin verildi...

Yeni Levent Ayazağa fiyat!

Dap Yapı yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.  Yeni Levent ismini verdiği projesi için harekete geçen Dap Yapı projeye dair bilgileri açıkladı. Peki Yeni Levent projesinde bulunan konutların detayları ne oldu? Projede yer alan konut fiyatları ne oldu? İşte Yeni Levent projesinin detayları...

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi 700 bin TL sermaye bedeli ile İSMET DEMİRCİ tarafından açıldı.

Emlak Konut GYO Ayazağa arsasına 4 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO, İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalenin 1. oturumuna 4 firmadan teklif geldi.

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Ayazağa-Cendere-Seyrantepe prestijin yeni adresi oldu!

Yeni ofis ve konut projeleriyle yeni bir görünüme kavuşan Ayazağa-Cendere-Seyrantepe bölgesi Zincirlikuyu-Levent-Maslak hattına rakip oluyor.

Ayazağa Vadistanbul Park satılık daire fiyatları!

İstanbul Ayazağa'da inşa edilen Vadistanbul Park Evleri projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire alternatifleri sunuluyor. Projede teslimler bu sene sonunda yapılacak...

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık!

Vadi İstanbul Park Ayazağa satılık daire tipleri arasında 3+1 ve 4+1'ler bulunuyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje 762 adet konuttan oluşuyor.

Ayazağa Vadistanbul Park satılık!

Ayazağa Vadistanbul Park satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin yer alacağı proje 424 bin metrekarelik alanda inşa edilecek.

Özemeksan İnşaat İzmir'de 4 projesini satışa çıkarıyor!

Sektördeki 21 yıllık tecrübesi ile yeni projelere adını yazdıran Özemeksan İnşaat İzmir’de 4 projesini satışa çıkarıyor. Projeler İzmir’in merkezi, Bornova ve yeni kent merkezi Bayraklı bölgesinde hayata geçiriliyor.

Ayazağa'da imar planı tamam, sıra kentsel dönüşümde!

Ayazağa, İstanbul'un gökdelenler semti Maslak'a komşu bir mahalle... Bir tarafında Fatih Ormanları var, diğer tarafından ise Cendere Vadisi kanalıyla Kağıthane'ye komşu.

Ayazağa 1/1000 ölçekli imar planı onaylandı!

Ayazağa Mahallesi için hazırlama aşaması tamamlanan ve Ayazağalıların katıldığı bir toplantıda halka anlatılan 1/1000 ölçekli imar planı, Sarıyer Belediyesi Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Ayazağa Mahallesi'nin imar planında son durum!

Sarıyer Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Ayazağa Mahallesi için hazırlama aşaması tamamlanan ve Ayazağalıların katıldığı bir toplantıda halka anlatılan 1-1000 ölçekli imar planı, Sarıyer Belediyesi Meclisi tarafından oy birliğiyle kabul edi

4. Levent Ayazağa Haberi

4. Levent Ayazağa

BAKANLAR KURULU KARARI:


 2012 yılı Yatırım Programında 2008E060040 proje numarasıyla yer alan ve birim fiyat teklif almak suretiyle ihale edilen 4. Levent-Darüşşafaka Metro (Seyrantepe bağlantısı dahil) Projesi kapsamındaki “İstanbul Metrosu III. Aşama 4. Levent-Ayazağa Kesimi, Seyrantepe Depo Sahası ve Depo Bağlantı Hatları İkmal İnşaatı ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri Projesi”nde sözleşme bedelinin %31,30’u kadar iş artışına izin verilmesi; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının 23/8/2012 tarihli ve 13957 sayılı yazısı üzerine, 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanununun 24 üncü maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 27/8/2012 tarihinde kararlaştırılmıştır.

                                                               ...