08 / 05 / 2024

4. Levent ofis projeleri

4. Levent ofis projeleri

Timur Gayrimenkul’ün 4. Levent’te hayata geçirdiği projesi Nef 09’da banka kredisi kullanarak ofis sahibi olmak mümkün. Projedeki fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor

Nef Ofis 09’da minimum ofis fiyatı 250 bin dolar! 2014'te teslim!

4. Levent’te yükselen Nef 09 projesinde yer alan ofislerin minimum fiyatı 250 bin dolar olarak belirlendi. Banka kredisinin kullanılabildiği projede teslimler 2014 Ekim’de yapılacak

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Belediyeden büyük fırsat! 4 ofis ve iş yeri satacak!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar İncili Mahallesi'nde yer alan 4 adet ofis ve iş yerini satışa çıkardı.

Afyonkarahisar'da belediyeden ofis ve iş yeri fırsatı! Topraktan satış fiyatını kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, yapılmakta olan meydan projesi kapsamında 4 adet ofis ve iş yerini topraktan satışa çıkardı. İşte detaylar...

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi 700 bin TL sermaye bedeli ile İSMET DEMİRCİ tarafından açıldı.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Synergia Levent Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Synergia Levent Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurt, Muhammed Nasır İnan ve Synergia Eğitim Danışmanlık Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Alibeyköy Atmaca Plaza'daki 4 ofis 16.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan 4 adet ofis vasıflı gayrimenkul toplamda 16 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Selami-Didem Şahin Levent'teki evi için servet harcadı!

Beşiktaş’ta oturdukları apartman dairesi kentsel dönüşüme girince, 4. Levent’e taşınan çift evlerinin dekorasyonu için küçük bir sevet harcadı. 

Wen Levent kampanyalı fiyatları 2018!

Genyap İnşaat imzası ile İstanbul'un 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Wen Levent'te kampanyalı fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor..

Nova Suites Kağıthane’de yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasının merkezi Maslak ve 4. Levent’e yakın konumuyla öne çıkan Nova Suites Kağıthane’de, kısa bir süre için indirim kampanyası gerçekleştiriliyor. 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, yüzde 20 indirim avantajı, esnek ödeme planlarıyla birlikte sunuluyor.

4. Levent ofis projeleri Haberi

4. Levent ofis projeleri


4. Levent’te bulunan Nef Offices 09 projesi 3 bin 600 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirildi. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Ofis projesinin A bloğunda 101 ofis, 48 konut, 3 mağaza, B bloğunda ise 253 ofis ve 14 mağaza bulunuyor. 

  

15 kattan meydana gelen Levent Nef 09’da 384 adet bağımsız birim bulunuyor. Ünitelerin 52 metrekareden başlayıp 1.500 metrekareye kadar yükseldiği Nef 09’un minimum fiyatı 250 dolar olarak belirlendi.