06 / 05 / 2024

4. levent Wen residence fiyat listesi

4. levent Wen residence fiyat listesi

14 katlı tek blok olarak yükselen Wen Residence projesi İstanbul 4. Levent Sanayi Mahallesi'nde hayata geçirildi. Projede lansman öncesi fırsatlar sizleri bekliyor...

Mint Levent Olive'de hemen teslim 1+1'ler 4.5 milyon TL'ye!

Mint Levent Olive projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Mint Levet projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi 700 bin TL sermaye bedeli ile İSMET DEMİRCİ tarafından açıldı.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Genyap Wen Levent güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Levent'te inşa edilen Wen Levent Projesi'nde, 1+1, 1+1 ara dubleks, 2+1 ve 2+1 çatı dubleks daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Wen Levent 2020 güncel fiyat listesi...

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Wen Levent Residence fiyatları!

Wen Levent Residence fiyatları haberimizde yer alıyor. Genyap imzasını taşıyan projede fiyatlar 577 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Wen Levent Residence'ta 1+1'ler 577 bin TL'ye!

Genyap imzası taşıyan Wen Levent Residence projesi 126 daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 577 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Wen Levent Residence ödeme planı!

Genyap İnşaat imzasıyla inşa edilen Wen Levent Residence projesinde yeni bir kampanya başladı. İşte Wen Levent Residence ödeme planı...

Selami-Didem Şahin Levent'teki evi için servet harcadı!

Beşiktaş’ta oturdukları apartman dairesi kentsel dönüşüme girince, 4. Levent’e taşınan çift evlerinin dekorasyonu için küçük bir sevet harcadı. 

Wen Levent kampanyalı fiyatları 2018!

Genyap İnşaat imzası ile İstanbul'un 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Wen Levent'te kampanyalı fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor..

Murat Boz Levent'ten 4 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Murat Boz'un Levent'teki bir siteden yaklaşık 4 milyon TL değerinde ev satın aldığı öğrenildi.

4. levent Wen residence fiyat listesi Haberi

4. levent Wen residence fiyat listesi

Toplam 126 daireye yer verilen Wen Levent Residence projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor. Proje 14 katlı tek blok olarak yükseliyor. 


Wen Levent Residence projesinde daire sahiplerine çocuk oyun alanı, spor salonu, bahçe, kafeterya, otopark gibi sosyal imkanlar sağlanıyor. 


4. Levent Wen Residence fiyat listesi!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Wen Levent Residence daire fiyatları 1+1 dairelerde 383 bin TL'den, 2+1 dairelerde ise 510 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Wen Levent projesi konum olarak, İstanbul 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde yer alıyor. Wen Levent Residence projesi konum olarak, 4.Levent Metro istasyonuna, Kanyon, Sapphire ve Metro City gibi alışveriş merkezlerine yakın konumda inşa ediliyor. 


Proje adresi: Sanayi Mh. Tuna Cad. No:33, Levent - İSTANBUL


Satış ofisi adresi: Yahya Kemal mh. Talat Paşa cd. Engin sk. No:55, Kağıthane -...