30 / 04 / 2024

4 mevsim balkon keyfi

4 mevsim balkon keyfi

Cam aralarında doğrama olmadığı için manzaranın bozulmamasını sağlayan katlamalı balkon kapama sistemleri, hızla yaygınlaşıyor.

4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışta! Yeni proje...

Gül inşaat imzasıyla Büyükçekmece'de inşa edilen 4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışa çıktı. Söz konusu proje 2024 yılında teslim edilecek.

ŞOK’ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü!

ŞOK Market, birçok üründe indirime giderken, bu indirimlerin bugün son olduğunu duyurdu. Bu kapsamda, 6 Haziran Salı gününe özel, ŞOK'ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü. İşte 6 Haziran 2023 ŞOK fiyat listesi...

Arçelik 283721 EI Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin 500 TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz!

Arçelik No Frost Buzdolabı, geniş saklama kapasitesi ve sahip olduğu çeşitli teknolojiler ile 4 mevsim boyunca gıdaları ilk günkü tazelikleriyle muhafaza eder. 

Sıcak hava tarlaları da vurdu! Soğan fiyatı 4 katına çıktı

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan: Soğan ve patates ücretleri son zamanlarda neredeyse 3-4 kat çıktı. Fiyatların bu denli çıkmasının sebebini ise havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi oldunu söyledi.

Arçelik 8 Çekmeceli Derin Dondurucu'da indirim fırsatı! 15 Mart'a kadar aldın aldın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik 2781 EB Çekmeceli Derin Dondurucu, 8 çekmecesi, geniş iç hacmi ve 4 mevsim mutfağınızda tazeliği koruyan No Frost teknoloji sistemi ile uzun ömürlü kullanım sunuyor. 

4 mevsim lastiği kış lastiği yerine geçer mi? Kış lastiği iki tane takılır mı?

Kış bastırırken, sürücüler kış lastiğine dair sorular sormaya başladı. İşte kış lastiğine dair merak edilip sorulanlar!

Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı! Metrekare fiyatları 30 bin TL'den başlıyor! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Esenyurt'ta yükselen Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı. 2 bloğun inşaatının tamamlandığı projede erken teslim hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

En iyi kış lastiği markası hangisi? 4 mevsim kış lastiği yerine geçer mi?

Kış aylarına girilmesi ile birlikte araç sahipleri kış lastikleri için pek çok soru yöneltmeye başladı. Hangi kış lastiğinin iyi olduğu, Kaç tane kış lastiğinin olması gerektiği gibi sorular sıkça sorulmaktadır.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından Akkuş Gayrimenkul'ün, Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı. Projede metrekare fiyatları 8 bin TL olarak belirlendi.

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Alya 4 Mevsim'in lansmanı 28 Eylül'de!

Alya 4 Mevsim projesinin basın lansmanı 28 Eylül Salı günü saat 10:00 ile 12:00 arasında yapılacak. Toplantı, Feriye İstanbul'da gerçekleştirilecek.

4 mevsim balkon keyfi Haberi

4 mevsim balkon keyfi


CAM aralarında doğrama olmadığı için manzaranın bozulmamasını sağlayan katlamalı balkon kapama sistemleri,A nkara'dan sonra İstanbul'da da hızla yaygınlaşıyor.


 Son 3 yıl içinde 2 milyon dolarlık pazar hacmine ulaşan bu sistem, balkonlardan dört mevsim yararlanılmasını sağlıyor. Kışın camla kapatılan balkonlar, yazın tamamen açılabiliyor. 10 metrekarelik bir balkonun 1200 YTL ile 1800 YTL arasında değişen fiyatlarla kapatılmasını sağlayan sistemin en önemli özelliği, estetiği bozmadan panoramik görüntü sağlaması oluşturuyor..


Ankara'nın ardından, İstanbul'a sıçrayan katlamalı cam kapama sistemleri, son üç yılda 2 milyon dolarlık hacme ulaştı. Balkon keyfinin dört mevsim yaşanmasını sağlayan bu sistemler, yazın açılıp, kışın kapanma özelliği sayesinde PVC ve Aliminyum pencere sistemlerinin de bir anda rakibi oldu....