17 / 05 / 2024

4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi tarihleri

4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi tarihleri

4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi, 3 - 5 Kasım 2016 tarihleri arasında, Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenecek. Kongre, ülkedeki, proje ve yapım yönetimi alanında çalışan tüm araştırmacıları bir araya getirmeyi hedefliyor.

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ 2022!

Proje ve Kontrolluk İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Db Masters Proje Ve Tasarım Yönetimi Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Kağıthane'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Azaklı tarafından kuruldu.

Dyd Proje Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Proje Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Demirhan, Ömer Faruk Demirhan, Yaşar Semih Demirhan ve Yılmaz Yüce ortaklığında kuruldu.

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

2b Mimari Proje Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2b Mimari Proje Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barbaros Bilgen tarafından kuruldu.

İnterio Mimarlık Proje Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnterio Mimarlık Proje Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1  milyon  TL sermaye bedeli ile Serkan Sarpdağ tarafından kuruldu.

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Avci tarafından kuruldu.

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alessia İnşaat Taahhüt Elektrik Proje Ve Dış Ticaret Limited Sultanbeyli’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kılıç tarafından kuruldu.

Hasyol Proje Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hasyol Proje Ve İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Sultangazi’de 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Aşcı tarafından kuruldu.

Cey Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cey Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Zorlu tarafından kuruldu.

Yiba İnşaat Mühendislik Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Yiba İnşaat Mühendislik Proje Ve Taahhüt Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Arıcanlı tarafından kuruldu.

4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi tarihleri Haberi

4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi tarihleri

4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi, 3 - 5 Kasım 2016 tarihleri arasında, Anadolu Üniversitesi'nde düzenlenecek. Kongrenin birinci çağrısı ve kongre ile ilgili diğer bilgilere http://pyyk2016.anadolu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir. 4. Proje ve Yapım Yönetimi Kongresi ülkedeki, proje ve yapım yönetimi alanında çalışan tüm araştırmacıları bir araya getirmeyi...