12 / 05 / 2024

4 şehir elektrik kesintisi

4 şehir elektrik kesintisi

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ ile Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre planlı elektrik kesintisi programı kapsamında İstanbul, Ankara, Bartın ve Karabük'te 19 Kasım'da elektrik kesintisi uygulanacak.

87 kattan oluşan binalar 1942'ye damga vurdu! 4 şehir nüfusu kadar olan binaların maliyeti 13 milyon dolar!

Dünyanın en yüksek binaları Amerika'da. Bunların en büyüğü ise 87 katlı büyüklüğündeki Volovrt olup 241 metre yükseklikte olup, 87 kattan oluşuyor. 4 şehir nüfusu kadar olan binalar 13 milyon dolara mal olmuş.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

Ayçiçeği için kritik karar geldi! 4 ilde daha...

Bugünkü 31775 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla toplamda 4 şehir ve 7 bölge daha yağlık ayçiçeği ekimi destekleme kapsamına alındı.

Turizm Yatırımcıları Forumu İstanbul’da başladı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin dünyada en büyük ilk 6 turizm arasına girdiğini vurgulayarak, "Dünyada en çok ziyaret edilen ilk 100 şehir içinde, ülkemizden 4 şehir (İstanbul, Antalya, Muğla ve Edirne) bulunuyor." dedi.

2019'da açılacak 5 şehir hastanesi!

Sağlık Bakanlığı, 2018 sonuna kadar 7 bin 988 yatak kapasiteli 4 şehir hastanesini daha hizmete açacak. Sağlık Bakanlığı bu kapsamda 2019 yılında da 5 şehir hastanesini hizmete açmayı planlıyor. 

Bu yıl 4 şehir hastanesi daha açılacak!

Sağlık yatırımlarına ara vermeden devam eden hükümet yıl bitmeden 4 şehir hastanesini daha hizmete sokacak...

Bu yıl 4 yeni şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığınca, bu yıl Eskişehir, Elazığ, Ankara ve Manisa'da olmak üzere 4 şehir hastanesi daha  hizmete sunulacak...

Dünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu 29 şehir!

Numbeo araştırma sitesi ünyada emlak fiyatlarının en pahalı olduğu şehirler listesini yayınladı. Listede Türkiye'de 4 şehir bulunuyor. 

YDA İnşaat'tan 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, "Amacımız inşaatın payını 3'te 1'e indirip öngörülebilir gelir akışı olan işlerimizin oranını artırmak" diyor. Aslan, 4 şehir hastanesine 1,5 milyar Euro yatırım yapacaklarını belirtiyor.

4 şehir hastanesinin açılış tarihi öne çekildi!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mersin Şehir Hastanesi'ni Ağustos'ta açacaklarını ifade ederek, Ankara'daki hastaneyi gelecek yıl bu zamanlar, Isparta ve Yozgat'taki şehir hastanelerini de hedeflenenden önce hizmete alacaklarını söyledi.

YDA Group 5 yılda 7.2 milyar dolarlık inşaat yapacak!

YDA Group’un Başkanı Hüseyin Aslan, “2 milyar dolarlık 4 şehir hastanesi ve 2.1 milyar dolarlık da diğer altyapı taahhüt işleri, ayrıca 3 milyar doları aşan kendi gayrimenkul geliştirme projelerimizle 5 yılda 7 milyar doları aşan iş bitireceğiz” dedi.

Nidakule Ataşehir'de 21 dükkandan 4'ü satıldı!

Nidakule Ataşehir Dükkanları'nın ihalesi 19 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 11.00'de gerçekleşti. İhalede 21 adet dükkandan 4 adet dükkan için teklif geldi.

Başakşehir Evleri 2. Etap ve Körfezkent 4. Etap değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfezkent 4. Etap ve Başakşehir Evleri 2. Etap projelerine ilişkin yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı.

4 şehir elektrik kesintisi Haberi

4 şehir elektrik kesintisi

Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında İstanbul, Ankara, Bartın ve Karabük'te 19 Kasım'da elektrik kesintisi uygulanacak.


İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ ile Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'nın Çankaya, Kazan, Pursaklar, Sincan, Bartın'ın Amasra, Merkez, Ulus, Karabük'ün Merkez, İstanbul'un Kartal, Maltepe, Sancaktepe, Ataşehir, Şile ve Pendik ilçelerine bağlı bazı mahalle ve sokaklara belirli saatlerde enerji...