13 / 05 / 2024

4. Uludağ Ekonomi Zirvesi nef

4. Uludağ Ekonomi Zirvesi nef

4. Uludağ Ekonomi Zirvesi kapanışında konuşma yapan Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, hissi yaklaşımların yaratıcılıktaki önemini vurguladı. Timur, milyon dolarlık şirketlerin birçoğunun başkasının derdine dertlenerek başarıyı yakaladıklarını söyledi.

NEF 4. Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne sponsor oldu!

Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin dördüncüsü bu yıl 13-14 Mart 2015’te Uludağ Grand Yazıcı Otel’de gerçekleştirilecek. Zirveye NEF sponsor oldu..

Tüm gözler euroya çevrildi! Euro bugün kaç TL oldu? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...

Döviz kurları bugün de ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Dolar kuru gün içerisinde yükselişe geçerken tüm gözler euroya çevrildi. Peki euro kuru ne kadar oldu? Euro kaç TL? 4 Temmuz 2022 euro fiyatları...

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Bursa'da 4 gayrimenkul satıyor!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa'da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Uludağ Milli Emlak'tan 37.4 milyon TL'ye satılık 45 gayrimenkul!

Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan 45 gayrimenkulü 37 milyon 403 bin 386 TL'ye satıyor...

TOKİ'ye olan borç miktarı 26.4 milyar TL oldu!

CHP TBMM Grubu tarafından hazırlanan haftalık ekonomi raporu verilerine göre; vatandaşların banka ve finansman şirketlerine olan borcu 882.3 milyar Türk Lirası oldu. Aynı zamanda vatandaşların TOKİ'ye olan borçları da 26.4 milyar Türk Lirası seviyesine ulaştı.

Kent hayatını bırakıp Uludağ'dan arazi aldılar!

Bursa'daki işlerini bırakıp Uludağ'ın güney eteklerindeki arazilerine ahşap ev yaparak buraya yerleşen Tekin çifti, arazilerine 4 de kulübe yaparak hayatlarına devam ediyor.

Koronavirüs sonrası yeni ekonomi!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Koronavirüs sonrası yeni ekonomi" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 4 maddelik analizi...

2020 ilk çeyrekte gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2,4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, Türkiye ekonomisinin 2020 yılının ilk çeyrek verilerini yayınladı. Verilere göre, ekonomi ilk 3 ayda yüzde 4.5 oranında büyüdü. Rapora göre, gayrimenkul faaliyetleri yüzde 2,4 artarken, inşaat sektöründe işler yüzde 1,5 düştü.

Gaziantep'te Kent, İnşaat Ve Ekonomi Kongresi için protokol imzalandı!

Gaziantep Ticaret Odası ve Mimarlar Odası Gaziantep Şubesi arasında 2-4 Mayıs 2019 tarihlerinde kentte inşaat ve ekonomi alanındaki gelişmelerin tartışılacağı "Kent, İnşaat ve Ekonomi Kongresi" için protokol imzalandı. 

Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 7,4 büyüdü!

TÜİK verilerine göre, Türkiye ekonomisi yılın son çeyreğindeki büyüme oranı yüzde 7,3 oldu. Ekonomi geçen yıl yüzde 7,4 büyüdü.

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Gayrimenkulün Geleceği tartışıldı!

7. Uludağ Ekonomi Zirvesi kapsamında, Akkök Holding’in oturum sponsorluğunda düzenlenen günün ilk paneli ‘Gayrimenkulün Geleceği’ nde katılımcılar, sektörün gündemini hakkında konuştular.

Uludağ Ekonomi Zirvesi Gayrimenkulün Geleceği oturumu başladı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ikinci oturumu bugün başladı. Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi ''Gayrimenkulün Geleceği'' oturumuna birçok sektör temsilcisi katıldı.

Osman Arslan'dan Türk bankalarına çağrı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde "Bankacılık: Finansın Geleceği" başlıklı oturumuna Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan katıldı. Arslan,  önemli açıklamalarda bulundu.

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Türkiye'nin geleceği konuşuldu!

Four Seasons İstanbul’un oturum sponsorluğunda düzemşemem ‘Türkiye’nin Geleceği’ oturumunda teknolojinin gelişimi, verimlilik ve Türkiye’nin potansiyelini daha iyi kullanması konuları konuşuldu. 

4. Uludağ Ekonomi Zirvesi nef Haberi

4. Uludağ Ekonomi Zirvesi nef

Gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’den Nef New York projesiyle ‘En İyi Proje’ ödülü ile ayrılan Nef’in Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, 4. Uludağ Ekonomi Zirvesi kapanışında yaptığı konuşmada, hissi yaklaşımların yaratıcılıktaki önemini vurguladı. Timur, milyon dolarlık şirketlerin birçoğunun başkasının derdine dertlenerek başarıyı yakaladıklarını söyledi.  


Nef’in eşsponsorluğunu üstlendiği Ekonomist ve Capital dergileri tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, yerli ve yabancı iş dünyasının önemli isimlerinin aralarında bulunduğu binin üzerinde katılımcıyı ağırladı. 


Hükümeti temsilen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katıldığı zirvede kur ve seçim süreçleri ağırlıklı olarak konuşulurken, düzenlenen panellerde dijital stratejiler, yaratıcılık ve yeni nesil girişimcilik iş dünyasının en çok üzerinde durduğu konular oldu. 


Yaratıcılık ‘dertlenmekten’ gelir


Zirvenin kapanış konuşmasını gerçekleştiren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten önce bir konuşma...